ROMÂNCĂ arestată în Marea Britanie, după ce a fost prinsă LA FURAT în magazine: PREA GREU să muncesc

ROMÂNCĂ arestată în Marea Britanie, după ce a fost prinsă LA FURAT în magazine: PREA GREU să muncesc
Publicat: 13/02/2019, 16:08

Cele două femei își alegeau victimele din cafenele, restaurante sau magazine și vizau mai ales persoane vulnerabile, precum cele în vârstă sau cu mobilitate redusă, scrie Manchester Evening News.

Maria Spirache a încercat să fure un ceas de la o femeie de 88 de ani și ar fi jefuit un bărbat care se afla la cumpărături pe un scuter electric.

Victimă le-a picat și un student care voia să depună la bancă aproape 9.000 de lire sterline, bani pe care îi strânsese în luni de zile, din două joburi part-time, pentru a-și plăti studiile.

Cele două femei aveau un plan bine pus la punct pentru a le distrage atenția victimelor și se dădeau drept membre ale unei organizații caritabile.

Românca a fost prinsă în timp ce încerca să fure produse dintr-un magazin de pantofi, pe 29 ianuarie. În geanta sa, polițiștii au găsit produse în valoare de 239 lire, pe care femeia spune că le furase pentru nepotul ei din România.

Maria Spirache a pledat vinovată la cele nouă capete de acuzare și a fost condamnată la 2 ani și 8 luni de închisoare. A doua femeie nu a fost prinsă de polițiști.

Foto: Greater Manchester Police

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase