S-a stins din viață, răpusă de COVID-19, doctorița Mihaela Florea: ”O luptătoare. Omul și medicul minunat care și-a făcut un țel din salvarea oamenilor”

S-a stins din viață, răpusă de COVID-19, doctorița Mihaela Florea: ”O luptătoare. Omul și medicul minunat care și-a făcut un țel din salvarea oamenilor”
S-a stins din viață, răpusă de COVID-19, doctorița Mihaela Florea: ”O luptătoare. Omul și medicul minunat care și-a făcut un țel în viață din salvarea oamenilor”
Publicat: 14/11/2020, 23:13
Actualizat: 14/11/2020, 23:24

Noul coronavirus face încă o victimă, din păcate, în rândul cadrelor medicale din România. A murit medicul generalist Mihaela Florea, din Giurgiu, iar colegii, prietenii și toți cei care au cunoscut-o și i-au apreciat munca dusă până la epuizare sunt răpuși de durere.

Mihaela Florea s-a stins din viață după o grea suferință și o mare luptă cu virusul SARS COV -2, la Spitalul Colentina. Avea 48 de ani. Știrea este confirmată chiar de prietena ei, jurnalist la Reflectorul de Sud din Giurgiu, Nicoleta Croitoru, care este distrusă de pierderea unui om atât de apropiat.

”A fost un om excepțional, dedicat, ca medic de familie avea o grămadă de pacienți și pe toți i-a îngrijit cu toată dăruirea. Un om cald, un doctor responsabil și plin de viață. Păcat că tocmai ea, cea care a îngrijit în perioada asta inclusiv bolnavi COVID, a fost răpusă de aceasta boală nemiloasă. Avea toată viață înainte și mai avea atâta de dăruit…”

Înmormântarea va avea loc în comuna Oinacu-Giurgiu, locul natal al celei care a fost medicul Mihaela Florea, în data de 17 noiembrie. Sora ei – care s- a întors în urmă cu 14 zile din Spania – se va ocupa de înmormântare, împreună cu primarul Comunei Oinacu, respectând toate procedurile impuse de pandemie în astfel de cazuri.

Medicul generalist – ”o luptătoare” – își făcuse un țel din a salva oamenii, a mărturisit prietena sa, jurnalista Nicoleta Croitoru. A pierdut lupta cu noul coronavirus, însă – spune acum prietena ei – această luptă cu virusul va continua ”în ceruri”.

”Mihaela Florea, omul și medicul minunat care și-a făcut un țel în viață din salvarea oamenilor, care a luptat enorm cu COVIDUL, a căzut! Definitiv! COVIDUL a învins-o, a câștigat! Mihaela Florea nu mai este ! Probabil va continua lupta cu virusul în ceruri… Lumea care a cunoscut-o pe doctorița Florea este consternată! Nimeni nu se gândea că Mihaela va muri, ea era născută pentru a dărui viața! Și a dăruit… Și-a dăruit întreaga viață… vieții!”, a transmis jurnalista Nicoleta Croitoru, prietenă de suflet a doctoriței Mihaela Florea.

”Un om cum rar întâlnești…”

Doctorița Mihaela Florea era născută pe data de 23 august și s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, ”un om cum rar întâlnești”, își amintește prietena ei.

Mihaela Florea a încetat din viață astăzi, 14 noiembrie, la ora 15.40, fiind învinsă de ”ucigașul tăcut” care a curmat, fără milă, atâtea vieți și destine.

”Astăzi, 14 noiembrie, la ora 15.40, Mihaela a urcat la ceruri… Era născută pe 23 august… o luptătoare, un om cum rar întâlnești… Să ne porți de grijă și de acolo Mihaela, pentru că noi, cei care te iubim și te plângem aici, nu te vom uita niciodată!”, a mai spus jurnalista Nicoleta Croitoru.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
România în Schengen AIr. Regulile pe aeroporturi intră în vigoare din 31 martie
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația