S-a stins din viață, răpusă de COVID-19, doctorița Mihaela Florea: ”O luptătoare. Omul și medicul minunat care și-a făcut un țel din salvarea oamenilor”

S-a stins din viață, răpusă de COVID-19, doctorița Mihaela Florea: ”O luptătoare. Omul și medicul minunat care și-a făcut un țel din salvarea oamenilor”
S-a stins din viață, răpusă de COVID-19, doctorița Mihaela Florea: ”O luptătoare. Omul și medicul minunat care și-a făcut un țel în viață din salvarea oamenilor”
Publicat: 14/11/2020, 23:13
Actualizat: 14/11/2020, 23:24

Noul coronavirus face încă o victimă, din păcate, în rândul cadrelor medicale din România. A murit medicul generalist Mihaela Florea, din Giurgiu, iar colegii, prietenii și toți cei care au cunoscut-o și i-au apreciat munca dusă până la epuizare sunt răpuși de durere.

Mihaela Florea s-a stins din viață după o grea suferință și o mare luptă cu virusul SARS COV -2, la Spitalul Colentina. Avea 48 de ani. Știrea este confirmată chiar de prietena ei, jurnalist la Reflectorul de Sud din Giurgiu, Nicoleta Croitoru, care este distrusă de pierderea unui om atât de apropiat.

”A fost un om excepțional, dedicat, ca medic de familie avea o grămadă de pacienți și pe toți i-a îngrijit cu toată dăruirea. Un om cald, un doctor responsabil și plin de viață. Păcat că tocmai ea, cea care a îngrijit în perioada asta inclusiv bolnavi COVID, a fost răpusă de aceasta boală nemiloasă. Avea toată viață înainte și mai avea atâta de dăruit…”

Înmormântarea va avea loc în comuna Oinacu-Giurgiu, locul natal al celei care a fost medicul Mihaela Florea, în data de 17 noiembrie. Sora ei – care s- a întors în urmă cu 14 zile din Spania – se va ocupa de înmormântare, împreună cu primarul Comunei Oinacu, respectând toate procedurile impuse de pandemie în astfel de cazuri.

Medicul generalist – ”o luptătoare” – își făcuse un țel din a salva oamenii, a mărturisit prietena sa, jurnalista Nicoleta Croitoru. A pierdut lupta cu noul coronavirus, însă – spune acum prietena ei – această luptă cu virusul va continua ”în ceruri”.

”Mihaela Florea, omul și medicul minunat care și-a făcut un țel în viață din salvarea oamenilor, care a luptat enorm cu COVIDUL, a căzut! Definitiv! COVIDUL a învins-o, a câștigat! Mihaela Florea nu mai este ! Probabil va continua lupta cu virusul în ceruri… Lumea care a cunoscut-o pe doctorița Florea este consternată! Nimeni nu se gândea că Mihaela va muri, ea era născută pentru a dărui viața! Și a dăruit… Și-a dăruit întreaga viață… vieții!”, a transmis jurnalista Nicoleta Croitoru, prietenă de suflet a doctoriței Mihaela Florea.

”Un om cum rar întâlnești…”

Doctorița Mihaela Florea era născută pe data de 23 august și s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, ”un om cum rar întâlnești”, își amintește prietena ei.

Mihaela Florea a încetat din viață astăzi, 14 noiembrie, la ora 15.40, fiind învinsă de ”ucigașul tăcut” care a curmat, fără milă, atâtea vieți și destine.

”Astăzi, 14 noiembrie, la ora 15.40, Mihaela a urcat la ceruri… Era născută pe 23 august… o luptătoare, un om cum rar întâlnești… Să ne porți de grijă și de acolo Mihaela, pentru că noi, cei care te iubim și te plângem aici, nu te vom uita niciodată!”, a mai spus jurnalista Nicoleta Croitoru.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
BOMBA! Milionarul arestat și-a dus femeile, în același timp, în Loft! Ea e amanta lui...
FOTO. Imagini incendiare cu actrița care l-a refuzat pe fotbalist! Cum arată femeia
Alertă pe litoral: Cadavrul unei tinere de aproximativ 25 de ani a fost găsit pe...
Cum face amor, la 85 de ani, Jane Fonda: 'Îmi pun picioarele după...'
Singura declaraţie făcută de Guess Who după ce ar fi fost prins drogat cu cocaină...
Amenzi USTURĂTOARE pentru șoferii care nu au aceste obiecte în mașină!
Ce se întâmplă cu pensiile românilor în anul 2024? Anunțul oficial făcut de Marcel Ciolacu
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
Biden, despre blocajul guvernamental care ar putea arunca America în haos: ,,mingea este la republicanii...
EXCLUSIV | Imagini bombă! Cine e starleta de pe site-urile pentru adulți care i-a distrus...
SECRETUL diamantelor! Cum știi că ce ai cumpărat NU ESTE doar un FALS?
HALEP E NEVINOVATĂ! Verdict răsturnat. Anunț chiar acum din Canada
Chitaristul american Al Di Meola, internat de urgență în București. Artistul susținea un concert în...
Oana Zăvoranu, atac dur la adresa fostului soț, Alex Ashraf și noua lui iubită. Ce...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: Ai iubit-o mult? Bulă: Sigur, dormeam la altele ca să...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...