„SAID BEN LADEN” a fost reținut. Anunțase că a pus BOMBE CU SARIN la Gara de Nord și Otopeni

Redactor:
Firuta Flutur
„SAID BEN LADEN” a fost reținut. Anunțase că a pus BOMBE CU SARIN la Gara de Nord și Otopeni
A sunat la 112, s-a recomandat SAID BEN LADEN și a anunțat că a amplasat bombe la Gara de Nord și Otopeni. Bărbatul a fost prins la Ploiești. Vezi ce spunea despre dubla sa personalitate.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și ai Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova l-au prins, în zona centrală a municipiului Ploiești, pe bărbatul bănuit că, în cursul serii de marți, ar fi alarmat autoritățile, prin serviciul 112, că a amplasat mai multe bombe cu gaz sarin în București.

Apelul a fost înregistrat la ora 17:40, pe numărul unic de urgență 112, de la un individ care pretindea că a instalat recipiente cu gaz de luptă (sarin) la Aeroportul Internațional Henri Coandă și la Gara de Nord. Conform procedurilor în vigoare, la aeroport s-a constituit comitetul de criză, iar echipele speciale au verificat cele două locații, fără a descoperi nimic suspect. 

„Bărbatul ar fi apelat serviciul 112, recomandându-se ca fiind Said ben Laden, comunicând că, în zona Gării de Nord din București și a Aeroportului Henri Coandă se află două recipiente cu gaz sarin care vor sări în aer. Pentru prevenirea oricărei situații de risc, specialiștii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române și ai Serviciului Român de Informații au realizat controlul pirotehnic în cele două locuri, constatând că amenințarea nu se confirmă. În aceeași zi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, cu sprijinul Serviciului Român de Informații, l-au depistat pe apelant, în zona centrală a municipiului Ploiești”, arată reprezentanții Poliției Române..

După ce a făcut anunțul cu bomba, individul a sunat din nou la 112 și a explicat că are dublă personalitate.  Alerta cu bombă a fost făcut de personalitatea cea rea, după care  „partea lui cea bună” și-a dat seama că este o greșeală și s-a gândit să infirme anunțul.

Gazul sarin, care ar putea fi folosit de regimul sirian împotriva rebelilor, este una dintre cele mai periculoase substanțe toxice, fiind interzisă de aproape toate structurile de securitate și inclusă în prima clasă a armelor de distrugere în masă.

Pentru că pe numele bărbatului fusese emis un mandat de aducere de către DIICOT Brașov, el a fost predat polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, în vederea prezentării la unitatea de parchet.

„Astăzi, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, pentru săvârșirea a 4 infracțiuni de alarmare, prin orice mijloace și fără un motiv întemeiat, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, a organelor cu atribuții în domeniul securității naționale sau de menținere a ordinii publice, cu privire la folosirea de arme de foc, arme nucleare, chimice, biologice, radiologice ori la răspândirea sau folosirea de produse, substanțe, microorganisme, toxine ori materiale, de orice fel, de natură să pună în pericol viața, integritatea corporală sau sănătatea oamenilor ori a animalelor sau mediul înconjurător ori să cauzeze consecințe deosebit de grave, faptă prevăzută de art.38 alin.1 din Legea nr.535/2004, cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal”, potrivit sursei citate.

Bărbatul este suspect că ar fi alertat fals autoritățile în alte trei cazuri:

– pe 18 aprilie 2018, a fi sunat la 112, spunând că se află în posesia unei cantități de material explozibil pe care intenționează să-l detoneze în Piața Unirii din București,

– pe16 noiembrie 2018, ora 23:35, a sunat din nou la 112, comunicând operatorului că în două ore, un avion al unei companii aeriene va exploda pe aeroportul Otopeni;

– pe 19 decembrie 2018, orele 19:59, respectiv 20:06, când a sunat iarăși la 112, transmițând că un avion al unei companii aeriene va sări în aer pe aeroport.

 

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
BOMBĂ în showbiz! Pepe a sucit mințile unei colege de trust, deși e măritată! Avem...
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce...
Dani Oțil, declarație bombă despre Simona Halep într-o discuție cu Mihai Bobonete: `Ai văzut ce...
Restricţii ridicate doar pentru cei imunizați împotriva Covid. Ţara care a luat decizia controversată
Şirul erorilor de raportare a deceselor cauzate de COVID-19. Ministrul Sănătăţii iese la raport
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Un medic american a murit în India, după ce s-a infectat cu Covid-19. Era vaccinat
BOMBĂ în showbiz! Pepe a sucit mințile unei colege de trust, deși e măritată! Avem...
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza...
Ioana Mihăilă, dezvăluiri despre relaţia cu Florin Cîţu. S-a întâmplat în primele două săptămâni de...
Valeriu Gheorghiță, declarație șoc după maratonul vaccinării: 'Cea mai mare temere nu este legată de...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
A fost găsită moartă în dormitorul ei! Anunţul ŞOC al momentului. Cum au găsit-o poliţiştii
Tratamentul pentru gene mai mari care poate schimba culoarea ochilor. Avertismentul medicului
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cine este primul criptomiliardar al lumii şi cum a ajuns el să deţină o avere...
Inchide