Sătulă să fie hărțuită pentru că e prea frumoasă, tânăra din imagine a decis să se „urâțească”. Cum arată acum

Sătulă să fie hărțuită pentru că e prea frumoasă, tânăra din imagine a decis să se urâțească. Cum arată acum
Sursă Foto - Instagram
Publicat: 09/12/2022, 16:30
Actualizat: 09/12/2022, 16:36

O tânără pe nume Emily Addona spune că a obosit să fie hărțuită din cauza faptului că este prea frumoasă. Astfel încât, ea a decis să se ”urâțească”. Iată cum a făcut acest lucru!

Tânăra din California susține că înfățisarea ei i-a adus oportunitatea de a se angaja ca model și că a primit nenumărate complimente din partea străinilor.

Totuși, modelul spune că frumusețea vine cu dezavantaje și că și-a dat seama că a fost tratată diferit atunci când s-a îmbrăcat cu haine largi și și-a pus o mască de față.

„Sunt pe deplin pregătită ca cei de pe TikTok să mă urască, pot să văd asta acum, să fii drăguță este atât de greu”, a spus ea.

Sursă Foto – Instagram

„Nu am fost niciodată angajată la un loc de muncă în care să nu fi fost hărțuită. Rareori am fost în situații sociale în care să nu fiu hărțuită”, a detaliat ea într-un videoclip postat pe TikTok.

„Oamenii nu iau de obicei „nu” ca răspuns final, pentru că ei cred că sunt un fel de obiect care trebuie să le intre în posesie”, a mai zis Emily.

„Oamenii nu întreabă înainte de a mă atinge, s-a întâmplat de multe ori”, s-a plâns ea pe rețelele de socializare.

Cum a ales să se ”urâțească”

Opinia lui Emily i-a enervat, totuși, pe unii internauți, deoarece au spus că ar trebui „să fie recunoscătoare și să treacă peste” și că cel mai bine nu se comportă ca și cum a fi drăguță ar fi o problemă.

Soluția lui Emily la această problemă a fost să-și facă piercing în nas și tatuaje pentru a deveni mai puțin atractivă.

Sursă Foto – Instagram

„Mi-am ”găurit” fața, mi-am făcut tatuaje pe mâini care sunt concepute pentru a distruge frumusețea”, a detaliat ea, crezând că, poate asta o va face mai puțin atractivă decât înainte, potrivit Dailystar.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase