UPDATE: FOTO – Șeful de la Imigrări, filmat în timp ce juca Solitaire în timpul unei conferințe internaționale / Instituția se apără: „Ne luăm în serios rolul și obiectivele asumate”

UPDATE: FOTO - Șeful de la Imigrări, filmat în timp ce juca Solitaire în timpul unei conferințe internaționale / Instituția se apără: „Ne luăm în serios rolul și obiectivele asumate”
Șeful de la Imigrări, filmat în timp ce juca Solitaire în timpul unei conferințe. „Așteptăm de asemenea promovarea acestuia printr-o altă împuternicire de către ministrul Bode, pentru merite excepționale” / Sursa foto: Facebook Europol
Publicat: 20/12/2022, 16:15
Actualizat: 20/12/2022, 16:25

Chestorul Florin Mihăilă, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, a fost filmat în timp ce juca Solitaire în timpul unei conferințe. Informația a fost transmisă de reprezentanții Sindicatului Europol.

UPDATE: Inspectoratul General pentru Imigrări: Ne luăm în serios rolul și obiectivele asumate

Inspectoratul General pentru Imigrări a făcut mai multe precizări referitor la informațiile apărute legate de situația de la Conferința Agenției Uniunii Europene pentru Azil, care a avut loc în Malta.

„Delegația Inspectoratului General pentru Imigrări a avut un mandat clar, pe care l-a prezentat și susținut, conform procedurilor legale în vigoare la nivelul Ministerului Afacerilor Interne privind activitățile de reprezentare externă.

Infirmăm faptul că reprezentantul instituției noastre ar fi desfășurat alte activități în cadrul reuniunii, decât cele conferite prin mandat.

Asigurăm cetățenii de faptul că Inspectoratul General pentru Imigrări își ia în serios rolul și obiectivele asumate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor”, arată oficialii instituției.

ȘTIRE INIȚIALĂ

„Deși vrem să pară o glumă, unii reprezentanți ai României au alte preocupări atunci când sunt trimiși să reprezinte statul român. Cu o săptămână înainte de Consiliul JAI, unde României i-a fost respinsă aderarea la Spațiul Schengen pe considerente ce țin de migrație, chestorul Florin Mihăilă, inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări a reprezentat România la Conferința Agenției Uniunii Europene pentru Azil care a avut loc în Malta și a reunit manageri ai instituțiilor din Europa, printre care și ai Austriei, țara ca a fost împotriva aderării”, afirmă Sindicatul Europol.

„Nu ne rămâne decât să jucăm în continuare Solitaire, că asta știm cel mai bine”

Reprezentantul României a fost surprins jucând Solitaire în cadrul conferinței chiar de unul dintre participanți care s-a exprimat destul de ironic la adresa atitudinii trimisului țării noastre la conferință: „Is playing cards for almost half of the meeting” (Joacă cărți de aproape jumătate de timp din cadrul întâlnirii – trad.).

„Nu e de mirare că acesta juca Solitaire, deși tocmai tema migrației a condus la amânarea aderării țării noastre la Spațiul Schengen, pentru că acesta nu a putut demonstra niciodată că poate ocupa o funcție de conducere, fiind doar împuternicit de mai multe ori în funcție pentru simplu fapt că a fost coleg de liceu cu ministrul MAI, Lucian Bode. Și aici amintim de: împuternicit inspector șef IPJ Sălaj, împuternicit rector pentru o zi la Academia de Poliție, fiind împuternicit ilegal, consilier al ministrului Bode, șef de cabinet al ministrului Bode și nu în ultimul rând împuternicit inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări.

Cu asemenea persoane trimise să reprezinte interesele României, nu ne rămâne decât să jucăm în continuare Solitaire, că asta știm cel mai bine. Așteptăm de asemenea promovarea acestuia printr-o altă împuternicire de către ministrul Bode, pentru merite excepționale”, conchide sursa citată.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Șeful mașinăriei de propagandă din Coreea de Nord a murit