Selfie-uri ucigașe: Zece fotografii făcute fix înainte ca protagoniștii să moară

Selfie-uri ucigașe: Zece fotografii făcute fix înainte ca protagoniștii să moară
Selfie-uri ucigașe: Zece fotografii făcute fix înainte ca protagoniștii să moară
Publicat: 14/09/2020, 10:00

Tragedii în urma unor clipe de teribilism, toate pentru a obține selfie-ul perfect. Galeria foto sinistră publicată de Marca este dovada că unii oameni ar face orice pentru a obține mai multe like-uri pe rețelele sociale, inclusiv și-ar pune viața în pericol. Unii au pierit chiar în timp ce se aflau în căutarea pozei ideale.

Spania se află pe locul IV mondial în privința deceselor cauzate de selfie-uri. Iată câteva din poveștile sinistre ale celor care au murit încercând să obțină like-uri pe rețelele de socializare.

Emma Willis a murit când a încercat să facă un selfie pentru prietenul ei în vacanță. Femeia a sărit și s-a lovit puternic cu capul de o stâncă.

Un bărbat a murit după ce a vrut să facă selfie cu o cobră, dar șarpele l-a atacat violent.

Mai mulți băieți fac selfie, în timp ce prietenul lor se îneacă pe fundal.

Ultimul selfie pentru două fete din SUA

Tinerele Collette și Ashley au fost rănite grav când călătoreau în mașină. Acesta este ultimul lor selfie. Femeia de pe locul pasagerului a decedat.

Megan Stuart, un fotograf renumit, a murit după ce a căzut de la 60 de metri înălțime, direct pe o stâncă.

Este cunoscut cazul lui Oscar Ottero, un puști de 21 de ani din Mexic, care a murit accidental când pistolul pe care îl credea fără gloanțe s-a declanșat.

„Părintele” selfie-urilor la înălțime, răpus de hobby-ul său periculos

Ying Chu, unul din „pionierii” selfie-urilor periculoase la mare înălțime, fără măsuri de siguranță, a murit chiar în ziua în care a făcut această poză.

Oscar Aguilar a făcut această fotografie înainte să moară. Bărbatul s-a împușcat mortal într-un picior cu o armă, încercând să facă altă poză.

Un tânăr din Boston, fan al selfie-urilor extreme, a stat două luni în comă, după care a decedat. Acesta a căzut când încerca să realizeze un selfie periculos.

Xenia Ignatyeva, o fată de doar 19 ani din Rusia, a murit după ce s-a electrocutat când s-a agățat de o linie de înaltă tensiune. Tânăra se afla pe un pod, încercând să facă selfie-ul care să-i aducă mii de like-uri.

Un celebru manelist din România și-a transmis moartea live pe Facebook! Imagini șocante – FOTO/VIDEO

Un celebru cântăreț de manele din Ploiești transmitea un videoclip live pe Facebook în momentul în care mașina condusă de soția acestuia a fost spulberată de un tren.

Manelistul Tavy Puștiu, în vârstă de 29 de ani, se afla pe locul din dreapta în mașina condusă de soția acestuia, singura care a supraviețuit cumplitului accident. În prezent, femeia se află internată în starea gravă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase