#Selfie69 lansează mult așteptatul trailer al filmului

Publicat: 01/06/2016, 09:04

Noul film #Selfie69, regizat de către Cristina Iacob, vine cu o selecție genială de experiențe și cadre fierbinți, care nu are nevoie de acordul părinților, ci de al copiilor, pentru părinți.

Încă din trailer se dezvăluie apariția surprinzătoare a unor celebrități precum: Antonia, Loredana Groza, Tolea Ciumac, Alex Bogdan, Codin Maticiuc, Radu Valcan, Adela Popescu, Speak, Virgil Ianțu și mulți alții care s-au alăturat actorilor din primul film #Selfie: Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Alex Călin, Vlad Logigan, Levent Sali, Alina Chivulescu, Răzvan Vasilescu și Răzvan Fodor.

#Selfie69 o aduce pe Antonia într-un rol pe cât de serios, pe atât de amuzant și puternic în replici, femeia geloasă și credincioasă, alături de tânărul și carismatic actor, George Piștereanu, care îi este partener în film.

„Sunt foarte încântată că am jucat pentru prima dată într-un film, mă bucur că fac parte din distribuția #Selfie69. Este un proiect în care simt că mă potrivesc de minune, este genul de film, funny. Abia aștept să vedem împreună #Selfie69 și sper ca publicul să se distreze, urmărindu-l. Îmi doresc și pe viitor să mai joc în filme.” declara Antonia

La vârful comediei și supsansului stă rolul Maiei Morgenstern, pe care o găsim că și matroană, avându-i alături pe Tolea Ciumac și Alex Bogdan, reușind să formeze un trio de coșmar, o tentativă de mafioți care dau câteva rateuri în misiunile impuse de conduncatoarea lor, Maia Morgenstern.

Scenariul semnat de către Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra scoate la iveală provocările noii generații, care iubește mai intens, glumește mai mult, își dorește mai mult și face orice pentru a obține ce își propune. Și când spunem orice, ne așteptăm ca acest lucru să aibă urmări serioase și aventuri demne de seria de filme Agentul 007.

Cea mai mare curiozitate este asocierea pe care o va avea 69 cu scenariul filmului și singură poziție despre care se vorbește, este poziția adolescentului în toate situațiile în care fie se bagă singur, fie se simte obligat să între pentru a își salva cel mai bun prieten sau marea iubire.

Tensiunea și curiozitatea publicului primește, din nou, doar o mică parte din surpriză care este pregătită pentru luna Septembrie, când filmul va fi lansat oficial în cinematografe.

#Selfie69 este cea mai fresh și îndrăzneață experiență de viață, a tuturor generațiilor, a efectului pe care îl au tinerii asupra părinților și promite multe lecții de viață, cu AȘA NU și AȘA DA!

„În #Selfie69 avem dragoste, iubire, prietenie, sex, pasiune, foarte mult umor. Accentul este pus pe acea iubire dintre prieteni, pentru care a share -ui nu înseamnă numai Facebook, ci reușesc să împărtășească experiențe amuzante și memorabile pentru generația lor, lucruri care îi leagă poate pe viață. Avem o lista cool de actori și celebrități care au spus „da” provocării #Selfie69. Odată cu lansarea trailerului în cadrul East European Comic Con ni s-a confirmat că publicul va avea timp vara această să se pregătească pentru lansarea oficială a filmului în cinematografe în Septembrie, ca un cadou de întoarcere din vacanță, așa că să nu ne mirăm când elevii își vor întâlni profesorii în sala de cinema, pentru că filmul o să adune toate generațiile, este cu love inclusive, cine iubește o să îi placă noul #Selfie69.” declara Cristina Iacob, regizor film.

#Selfie69, comedia de suflet a adolescenților și părinților, este un film produs și distribuit în cinematografe de către ZAZU FILM.