„#Selfie69”, supercomedia Cristinei Iacob, a avut premiera și la Timișoara

Publicat: 22/09/2016, 07:48
Actualizat: 22/09/2016, 10:09

Aproximativ 200 de timișoreni, fani ai fenomenului #selfie, au avut ocazia, miercuri seara, să urmărească, în prezența protagoniștilor din film și a regizoarei, „#Selfie69”.

Actorul Levent Sali, precum și regizoarea Cristina Iacob s-au fotografiat cu fanii și au dat autografe înainte ca filmul „#Selfie69” să ruleze în sala de cinema.

„Mi se pare că timișorenii sunt oameni frumoși și mă bucur. Deja Sali Levent a făcut poze cu multe fete. După ce o să vadă filmul, voi afla cum reacționează publicul. Ar trebui ca oamenii să vină să vadă și partea a doua a filmului în primul rând pentru că este un film care promite mai mult, publicul a spus asta. Este mai multă comedie, mai multă acțiune, e nou față de primul că iată avem și acest storyline, acțiune mai multă. Este cu actori noi, surprinzători, cum e Maia Morgenstern, Antonia. Avem guest star-uri neobișnuite”, a declarat Cristina Iacob, înainte de începerea filmului.

Regizoarea comediei „#Selfie69” consideră că românii au nevoie de astfel de filme, dovadă stă și faptul că în primul weekend de la lansare (16 – 18 septembrie), peste 25.000 de spectatori au venit la cinema pentru a viziona neconvenționala comedie.

„Feedback-ul este foarte bun și asta o dovedește numărul mare de spectatori. Până ieri am bătut recordul all-time în România al celui mai mare număr de spectatori făcut într-un weekend la noi în țară. Asta arată că oamenii au nevoie de astfel de gen de film, de comedie și cu actori buni. Ce e surprinzător e că auzim oameni și la 40, și la 50, și la 60 de ani care se distrează la fel de bine la acest film ca și tinerii. Cred că acest film unește generațiile și cred că e și pentru cei mai tineri și pentru cei mai puțin tineri”, consideră Cristina Iacob.

De asemenea, și actorul Levent Sali, cel care îl interpretează pe Mihai în comedia „#Selfie69”, i-a încurajat pe oameni să vină la cinema pentru a vedea filmul, pentru că este „fresh”.

„M-am obișnuit cu acest rol. Nu a fost greu, îmbin utilul cu plăcutul. Când e vorba de actorie, pentru mine nu e greu. Nu că sunt wow, că sunt bun, doar că-mi place foarte mult ceea ce fac. e un film pentru toate generațiile, fiecare se regăsește într-un anume fel în acest film și eu zic că e ceva fresh. Noi venim cu ceva fresh și de atâta dramaturgie în țara asta eu cred că s-a cam săturat lumea”, a afirmat Levent Sali.

Înainte ca filmul să înceapă, și-au făcut prezența în sala de cinema și alți patru protagoniști ai comediei, respectiv actorii Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Flavia Hojda și Alex Călin, care au venit de la Arad la Timișoara, oraș în care a avut loc premiera „#Selfie69” tot miercuri.

Publicul a fost extrem de încântat, încă din primele minute în ală au răsunat hohote de râs, iar la unele replici oamenii au aplaudat.

După film a avut loc o sesiune lungă de selfie-uri și de autografe.

Actrița Flavia Hojda s-a declarat încântată de modul în care a fost primit filmul de publicul din „capitala Banatului”.

„Dintre toate locurile în care am fost până acum, parcă aici m-am simțit cel mai bine, pentru că aici e și mai aproape de casa mea. Publicul din Timișoara a primit filmul cu atâta căldură! Oamenii trebuie să vină să vadă filmul pentru că o să se bucure foarte mult și pentru că e un film care are de toate: are iubire, are acțiune, are nebunie. O să râdeți mult, e un film diferit față de cele care s-au făcut până acum în România”, a afirmat Flavia Hojda.

Indecent de romantic și feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și a fost lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

După aventură din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei gratii bune și nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urmă unui pariu total „prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se mărită prima în trei zile?! Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau!

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Săli (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Ralea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Hutuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vălcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs și distribuit de Zazu Film.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping