Și-a înscenat răpirea, ca să poată fugi cu amantul. Femeia riscă să meargă la închisoare

Și-a înscenat răpirea, ca să poată fugi cu amantul. Femeia riscă să meargă la închisoare
Sursă Foto - The Sun
Publicat: 16/09/2022, 11:18
Actualizat: 16/09/2022, 11:19

O femeie din California și-a înscenat răpirea în anul 2016, ca să poată pleca în vacanță cu amantul. În vârstă de 39 de ani, Sherri Papini riscă o pedeapsă maximă de 25 de ani de închisoare și amenzi de până la 500.000 de dolari.

Soțul lui Sherri Papini, femeia din California acuzată că și-a înscenat răpirea în 2016, ca să poată pleca în vacanță cu amantul, a cerut divorțul și custodia celor doi copii.

Papini, 39 de ani, și-a recunoscut faptele de acum 6 ani, mai exact, când și-a păcălit soțul și copiii că a fost răpită de două femei care o amenințau cu arma.

Într-un final, femeia nu a mai ascuns minciuna care i-a devastat familia la vremea aceea, iar în aceeași zi, soțul ei, Keith Papini, a înaintat acțiunea de divorț.

Sursă Foto – The Sun/Sherry Papini și soțul ei

Bărbatul a cerut, de asemenea, și custodia celor doi copii spunând că soția lui „nu acționează într-o manieră rațională”.

„Și-a mințit copiii cu privire la dispariția ei”, a spus Keith Papini în documentul depus la instanță.

Sherri nu și-a mai văzut copiii din 4 aprilie și a lipsit de la o vizită programată, a mai spus el, cerând autorităților să îl „ajute să-mi protejez copiii de impactul negativ al notorietății mamei lor”.

Înscenarea răpirii, sancționată cu 25 de ani de închisoare

Potrivit cererii de divorț, soții Papini sunt căsătoriți din octombrie 2009 și s-au separat anul acesta, pe 3 martie, în aceeași zi în care femeia a fost pusă sub acuzare pentru faptele de acum 6 ani.

Sherri Papini a fost dată dispărută de soțul ei în noiembrie 2016, după ce ieșise la jogging lângă casa ei din districtul Shasta.

Trei săptămâni mai târziu, de Ziua Recunoștinței, a fost găsită singură pe o autostradă interstatală, la 200 de kilometri distanță de casă, la 22 de zile după ”dispariția acesteia”.

Aceasta le-a spus polițiștilor că a fost răpită și sechestrată de două femei care au ținut-o înlănțuită într-un dulap. Ea a mai spus atunci o poveste elaborată despre răpirea și tratamentul aplicat de răpitoare, despre care spunea că purtau măști, vorbeau spaniolă și au amenințat-o cu arma.

În decursul anchetei foarte complicate care a urmat acestui caz de „răpire”, polițiștii au demontat, piesă cu piesă, povestea spusă de Papini, descoperind că, de fapt, în toată perioada a stat cu un fost iubit. Mai mult, după „eliberare”, femeia a primit și compensații de 30.000 de dolari.

Papini riscă o pedeapsă maximă de 25 de ani de închisoare și amenzi de până la 500.000 de dolari. Își va afla pedeapsa pe 11 iulie, potrivit Thesun.co.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase