ȘI BOGAȚII SE TEM DE CORONAVIRUS. Șeful băncii JP Morgan spune că a visat că el și miliardarii lumii s-au infectat la Davos/ Cum se pregătesc elitele de epidemie

ȘI BOGAȚII SE TEM DE CORONAVIRUS. Șeful băncii JP Morgan spune că a visat că el și miliardarii lumii s-au infectat la Davos/ Cum se pregătesc elitele de epidemie
Cum distruge coronavirusul organismul
Publicat: 06/03/2020, 23:27
Actualizat: 06/03/2020, 23:44

La fel ca toată lumea din Statele Unite, bogații se pregătesc să confrunte un focar mortal de coronavirus. Niciun investitor nu mai poate lua avionul către mai multe destinații de business sau de vacanță. Un medic dintr-o locație turistică de schi din Colorado are un discurs liniștitor pentru clienții înstăriți care doresc un tratament.

Ken Langone, co-fondatorul Home Depot Inc., a urmărit conferința de presă a președintelui Donald Trump și s-a întrebat dacă mass-media supraestimează riscul asociat epidemiei de coronavirus. Cu toate acestea a dat două telefoane bine țintite, la persoane cu informații din interior, din reședința sa de iarnă din North Palm Beach, relatează bloomberg.ro.

Unul dintre apeluri către un top executive al NYU Langone Health, iar celălalt a fost la un om de știință de top de acolo. Ambii l-au liniștit.

Deocamdată este o gripă mai agresivă”, a spus Langone, un miliardar de 84 de ani care iubește atât de mult capitalismul, încât a scris o carte numită „Iubesc capitalismul!” El intenționează să revină la New York luna aceasta pentru o programare. Dacă se va simți rău, va merge la spitalul NYU Langone și a spus că nu se așteaptă la niciun tratament special.

Unii miliardari, bancheri și alți membri ai elitei americane sunt calmi, alții sunt neliniștiți și toată lumea se spală pe mâini. Dar bogații își pot permite să se pregătească pentru o pandemie cu resurse pe care și le permit, cum ar fi călătoriile cu avionul privat în afara orașului, consultații medicale la experți de top din lume și acces la îngrijiri medicale de lux.

A fost o situație de cameră de război aici”, a spus Jordan Shlain, un internist și asociat al Private Medical, un serviciu medical de lux. Compania achiziționează sute de costume anti-hazard biologic pentru lucrări care includ vizite în San Francisco, Silicon Valley, Los Angeles și New York. „Trebuie să implorăm, să împrumutăm sau să furăm. Ei bine, nu fura – imploră, împrumută și plătește”, spune el despre greutatea cu care au procurat costumele.

Tim Kruse, un medic care face vizite la domiciliu în Aspen, Colorado, a declarat că „cei bogați nu vor avea neapărat acces la servicii la care persoana obișnuită nu va avea acces”. Dar acest lucru nu i-a împiedicat să întrebe dacă pot pune mâna pe un vaccin contra coronavirusului. „Raspunsul este nu. Vor doar să știe.”

Charles Stevenson, un investitor care a fost președintele consiliului de administrație la o companie din Park Avenue, rezidența mai multor miliardari, a fost cazat în Southampton. „Momentan nu mă simt îngrijorat – nu este aproape de mine în acest moment”, a spus Stevenson. „Dacă oamenii din zonă au coronavirus, aș pleca de aici.” El va zbura spre Idaho și s-ar închide într-o cabină, a spus el, iar familia lui s-ar putea alătura. „Aceasta devine o alegere personală a lor.”

Mitchell Moss, care studiază politicile și planificarea urbană la Universitatea New York, spune că această situație va duce la distrugerea cuplurilor bogate care nu obișnuiesc să petreacă timpul împreună.

„Epidemia va distruge căsătoriile celor bogați”, a spus Moss. „Toți acești soți și soții care călătoresc acum vor trebui să petreacă timp cu persoana cu care sunt căsătoriți.”

Jamie Dimon, directorul executiv al băncii JP Morgan, a declarat recent că a visat că el și alți miliardari au contractat virusul în cadrul Forumului Economic Mondial din ianuarie, la Davoos în Elveția.

„Am avut acest coșmar care, într-un fel, la Davos, toți cei care ne-am dus acolo am luat virusul, apoi am plecat și l-am răspândit”, a spus Dimon în timpul zilei anuale a investitorilor băncii. „Singura veste bună în toată povestea este că poate ar fi ucis doar elita.”

Publicul a chicotit.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge noua Dacia Duster în off-road? Test în condiții reale cu noul SUV românesc...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Lui Meghan nu-i pasă de cancerul Regelui Charles și prințesei Kate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului