Sirianul găsit mort în portbagajul unei mașini din București a fost ucis de soție, iar amantul a ajutat-o să scape de cadavru. Cei doi au povestit cum s-a derulat crima

Sirianul găsit mort în portbagajul unei mașini din București a fost ucis de soție, iar amantul a ajutat-o să scape de cadavru. Cei doi au povestit cum s-a derulat crima
Publicat: 16/04/2015, 14:48

Soția sirianului, Andreea Maria Pătrașcu, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost reținuți în noaptea de miercuri spre joi, după ce polițiștii Serviciului Omoruri și procurorii Parchetului Tribunalului București au avut indicii potrivit cărora, în luna decembrie 2014, cei doi l-ar fi omorât pe Haj Saleh Moustafa.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că din primele cercetări a rezultat faptul că Andreea Pătrașcu și-ar fi otrăvit soțul, după ce i-ar fi pus în mâncare o folie de Diazepam. Supradoza de Diazepam poate duce la deces prin paralizie respiratorie sau colaps cu insuficiență renală acută.

Potrivit surselor citate, atât Alfons Gabriel Arhire, cât și Andreea Pătrașcu au recunoscut faptele. Arhire le-a spus anchetatorilor că sirianul a fost otrăvit de soția acestuia, pentru bani. Bărbatul a precizat că el ar fi participat doar la punerea cadavrului în geantă și transportarea acestuia cu mașina până pe Șoseaua Pantelimon, unde a fost găsit după aproape patru luni de la crimă.

Soția sirianului Haj Saleh era consilier la Inspecția Muncii. Inspectorul general de stat de la Inspecția Muncii, Dantes Nicolae Bratu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Andreea Maria Pătrașcu lucrea la Departamentul Relații Internaționale, iar ca angajat nu a creat niciodată probleme.

Arhire, fost director al unei firme de consultanță, specializat în securitate și sănătate în muncă, este absolvent al Facultății de Drept și al Seminarului Teologic Liceal București.

Cadavrul sirianului Haj Saleh Moustafa a fost găsit în 8 aprilie, într-o geantă aflată în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, înscrisă pe numele societății Perla Majestic, care era parcată pe Șoseaua Pantelimon, vizavi de Secția 9 de Poliție.

Bărbatul fusese dat dispărut, de amanta lui, în ianuarie, deși nu se mai știa nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în București, într-un bloc situat într-un complex rezidențial, însă avea reședința în localitatea constănțeană Năvodari, el deținând două societăți comerciale.

Potrivit reprezentanților societății Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universității Politehnica din București, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit și avea un copil de nouă ani.

Polițiștii au deschis portbagajul în care a fost găsit cadavrul său după ce au fost anunțați de niște muncitori care lucrau în zonă și care trebuiau să mute mașina că au simțit un miros puternic. Trupul sirianului era într-o stare avansată de putrefacție, dar nu fusese tranșat, ci așezat în așa fel încât să încapă în geantă, acesta fiind îmbrăcat cu costum, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Autopsia nu a relevat cauza morții, medicii legiști găsind pe trupul sirianului doar răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea.

Ancheta este desfășurată de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”