SMILEY a lansat o melodie dedicată oamenilor din linia întâi: „Cine-i salvează pe eroi?“

Redactor:
Gândul
SMILEY a lansat o melodie dedicată oamenilor din linia întâi: „Cine-i salvează pe eroi?“
SMILEY a lansat o melodie dedicată oamenilor din linia întâi: „Cine-i salvează pe eroi?“ (FOTO: Pro FM)

Smiley a lansat, alături de Cabron, o melodie dedicată salvatorilor din linia întâi, în lupta cu coronavirusul: medici, asistenți medicali, polițiști, pompieri, jandarmi și militari: „E nevoie să îi încurajăm, să îi susținem”, spune Smiley.

Smiley şi Cabron au compus piesa „Cine-i salvează pe eroi?“, în urmă cu șase luni, dar este dedicată acestor vremuri, ca „un omagiu adus oamenilor care mişcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea stă în case“, cu versuri mai mult decât potrivite în contextul actual.

Astfel, medicii, asistentele și toți cei din linia întâi, care luptă cu pandemia, au acum  o melodie dedicată lor.

„Am primit o grămadă de mesaje de la medici, asistente, vânzători în magazine, oameni care au spus că parcă le cânt. Piesa nu a fost scrisă pentru această situație, dar am decis să o lansez acum pentru că am simțit că e nevoie să le dăm curaj oamenilor din prima linie. Să îi încurajăm, să îi susținem. Fiecare putem fi eroi sau cei care așteaptă ceva de la eroi. Și acum suntem toți și una și alta. Acțiunile fiecăruia dintre noi îi afectează pe ceilalți”, a declarat Smiley la Digi 24.

Melodia a fost distribuită și pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF), împreună cu un colaj foto emoționant, cu mesajul: „Din suflet, pentru toţi salvatorii! Coloana sonoră îi aparţine lui Smiley, care a dorit să transmită cu această ocazie şi un mesaj de susţinere, pentru toţi cei care sunt implicaţi în această luptă pentru salvarea semenilor”. VEZI LINK AICI!

 

×
Inchide