Soția lui Mihai Onilă, dezvăluiri despre EXPERIENȚELE trăite după accident: „Am fost în moarte clincă, mi-am văzut corpul cum era resuscitat”

Soția lui Mihai Onilă, dezvăluiri despre EXPERIENȚELE trăite după accident: „Am fost în moarte clincă, mi-am văzut corpul cum era resuscitat”
Sursă Foto - Facebook/Mihai Onila si sotia sa, Laura
Publicat: 22/03/2023, 13:07

Actuala soție a artistului Mihai Onilă a avut parte de experiențe ireale. Laura Onilă a fost implicată într-un accident rutier în anul 2018, iar de atunci viața ei e cu totul alta.

Laura a trecut prin moarte clinică, medicii au încercat să o salveze și au ținut-o timp de 13 ore într-o operație extrem de grea.

Avea 9 fracturi la braț și umăr și numeroase oase lipsă, iar ce povestește femeia pare că e rupt dintr-un film.

Ea descrie momentul în care a ieșit din trup și și-a văzut propriul corp resuscitat pe masa de operație, imagine pe care o are bine întipărită în minte și de care, abia acum, a început să povestească, pentru a se elibera și a se vindeca.

„Ieșirea din trup în timpul operației a fost o experiență care m-a făcut să conștientizez cine sunt. S-a întâmplat la cea de-a doua operație. Prima operație a fost în Ungaria, imediat după producerea accidentului, iar la cea de-a doua intervenție chirurgicală am fost repatriată cu elicopterul în Belgia, acolo unde aveam asigurarea medicală. Eram deja cu septicemie și într-o semi-comă. Am fost operată 13 ore. Atunci am avut acea experiență șocantă”, a povestit în exclusivitate, soția lui Mihai Onilă.

Laura Onilă a văzut la televizor o știre care a dat-o peste cap și i-a amintit de cele mai groaznice momente din viața ei.

Moment ce a făcut-o să-și povestească clipele groaznice prin care a trecut!

„Ce este moartea? Există moartea trupului fizic și moartea spirituală. Moartea fizică este separarea sufletului de trup, iar moartea spirituală este separarea sufletului de Dumnezeu. Când sunt înțelese în acest fel, cele două concepte sunt strâns legate, și moartea fizică, precum și cea spirituală. Eu am trecut prin moartea clinică acum aproape 5 ani.

Astăzi, văzând un caz la TV cu un tânăr care a murit pe masa de operație, în timpul în care fusese anesteziat, tot la o operație la cot după un accident, mi-au revenit amintirile. Imagini, stări, senzații când eu eram în același punct. O operație de 13 ore cu 9 fracturi la braț, umăr, nenumeroase oase lipsă și fracturi deschise în urma accidentului de mașină.

Am făcut stop cardio-respirator pe masa de operație chiar spre finalul operației. Bine… era o septicemie, mai multe probleme acumulate după accident și iată cum ies din trup în timpul operației auzind medicii, văzând ce fac, cum erau panicați”, a povestit Laura Onilă pe pagina ei de Facebook.

Soția lui Mihai Onilă și-a văzut trupul fără vlagă și se privea de deasupra mesei de operație.

„Eram în afara mea. Îmi vedeam o parte din trup deși nu înțelegeam nimic. Nu îmi puneam întrebări, ci mai degrabă eram uimită de ceea ce vedeam. Mă percepeam pe mine, dar eu eram jos pe masă și eu eram sus deasupra cadrelor medicale.

Am văzut resuscitarea, am auzit ceea ce spuneau, dar nu reacționau nici trupul, nici eu. Eu doar mă uitam, până m-a atras o spirală de lumină”, a mai povestit Laura.

„Cazul cu tânărul văzut la știri mi-a scurtcircuitat imaginile uitate de panică și frică de după revenirea mea în trup. Astăzi mi-au revenit în minte trăirile și imaginile din acea experiență.

Totul se întâmplă atât de repede și fără durere. De ce fără durere? Nu ai trup, sufletul nu simțea durerea. Conștiința se activase, știam cine sunt în trup, știam cine sunt în spirit, știam ce nu terminasem și ce îmi doream să schimb.

În timpul readucerii mele la viață eu eram atentă și la ceea ce se întâmpla în sala de operații, dar și la ceea ce se întâmplă.

Eram trecută prin spirală în sus, dusă în locuri întunecate, greu irespirabile, apoi scoasă la lumină, voci ale mele din diferite situații, expresii ale unor persoane pe care nu le cunoșteam fizic.

Ajunsesem să văd imagini cu mine, ba femeie, ba bărbat, știam că sunt eu dar nu era același trup, dar același suflet. Înțelegeam totul, nu părea nimic greșit, din ceea ce simțeam sau vedeam”, a mai mărturisit soția lui Mihai Onilă.

A vrut să dea uitării amintirile care nu-i dădeau pace

„De multe ori am vrut să uit de experiența asta. De multe ori după experiența asta nu reușeam să dorm de teamă să nu ies din trup. Astăzi eu care nu mă uit la știri, rămân încremenită în fața televizorului și aud de acel tânăr care nu a mai putut fi readus la viață.

Eu am revenit, iar experiența de azi mă face să vindec și să încep să îmi aduc aminte de ceea ce am trăit în trup și în afara lui”, a mai adăugat în încheiere, Laura Onilă, potrivit Click.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Manechinul a vrut să atragă atenția burlacilor milionari de la Miami și a apărut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Exercițiul „extraordinar” care crește longevitatea și reduce riscul de atac de cord