Soțul Andreei Esca, dat de gol de un apropiat! Ce se întâmplă cu el la terapie intensivă

Soțul Andreei Esca, dat de gol de un apropiat! Ce se întâmplă cu el la terapie intensivă
Soțul Andreei Esca, internat la Terapie intensivă cu Covid-19! Știrista se află în același spital din Capitală! / Sursă Foto: Andreea Esca, Facebook
Publicat: 19/07/2020, 12:33
Actualizat: 06/04/2021, 18:50

Soțul știristei de la PRO TV Andreea Esca este internat la Terapie intensivă cu Covid-19. Potrivit unor informații apărute în presă din surse medicale, și Andreea Esca se află internată în același spital din București.  

Într-o postare pe rețelele sociale, Eduard Mircea Uzunov, fondator și președinte al companiei imobiliare Regatta Real Estate, a postat o serie de fotografii care sunt realizate de Alexandre Eram, însoțite de mesajul: „Sănătate prietene!”.

Aceleași surse spune că știrista nu și-ar fi văzut soțul pe perioada spitalizării, deoarece se află izolați în pavilioane diferite. Potrivit unor informații apărute în mass-media, starea Andreei Esca este una bună, însă starea de sănătate a lui Alexandre Eram s-a înrăutățit semnificativ.

Fotografia de pe Instagram

Andreea Esca a publicat pe Instagram o fotografie cu prăjiturele și cafea, prin care, cel mai probabil, dorește să le transmită fanilor că este bine, în contextul în care presa a dezvăluit că vedeta ar fi fost infectată cu noul coronavirus, după o petrecere mondenă la care nu s-au respectat măsurile de distanțare socială.

De asemenea, televiziunea a anunțat oficial cazuri de infectare în rândul angajaților, dar nu a divulgat nume de jurnaliști care să fi fost infectați cu Covid-19.

Andreea Esca nu a avut nicio reacție pe această temă, preferând însă să le transmită fanilor o fotografie cu prăjiturele și cafea pe Instagram.

Imaginea a strâns mii de aprecieri, reacții și încurajări din partea fanilor. Desigur, în timp ce unii îi urează să se întoarcă sănătoasă la pupitrul de știri, alții o critică pentru lipsa de reacție, în contextul informațiilor privind infectarea cu Covid.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase