Stomatologul care l-a acuzat pe Michael Jackson că i-a molestat fiul s-a sinucis

Stomatologul care l-a acuzat pe Michael Jackson că i-a molestat fiul s-a sinucis
Evan Chandler, fostul stomatolog care l-a acuzat pe Michael Jackson, în anii '90, că l-a molestat sexual pe fiul său, Jordy Chandler, pe atunci în vârstă de 13 ani, s-a sinucis, potrivit poliției din orașul american New Jersey, informează dailymail.co.uk.
Publicat: 16/02/2012, 10:01
Actualizat: 26/02/2012, 06:53

Evan Chandler, fostul stomatolog care l-a acuzat pe MichaelJackson, în anii ’90, că l-a molestat sexual pe fiul său, JordyChandler, pe atunci în vârstă de 13 ani, s-a sinucis, potrivitpoliției din orașul american New Jersey, informeazădailymail.co.uk.

Trupul neînsuflețit al lui Evan Chandler, în vârstă de 65 de ani, afost găsit în pat, împușcat în cap. Chandler a murit în reședințasa luxoasă din Jersey City, pe 5 noiembrie, însă vestea morții salea fost făcută publică abia marți, 17 noiembrie. O sursă din polițiaamericană afirmă că în momentul descoperirii cadavrului, victimaținea încă în mână pistolul cu care s-a împușcat.

Raymond, fratele lui Evan Chandler, a declarat: „Nu confirm și nuneg nimic”. Moartea lui Evan Chandler a fost însă confirmată depoliția din Jersey City.

Trupul victimei a fost descoperit în apartamentul său, în jurulorei locale 17.30, pe 5 noiembrie. Evan Chandler nu se prezentasela o întâlnire cu medicul său, la începutul acelei săptămâni, carea decis să sune la poliție pentru a reclama dispariția pacientuluisău.

O sursă din familia Chandler a declarat pentru New York Post căEvan Chandler suferise mai multe operații estetice și apela curegularitate la injecții cu Botox. După aceste intervenții, chipulsău devenise de nerecunoscut, comparativ cu perioada în care l-aacuzat pe Michael Jackson, în urmă cu 16 ani.

Chandler l-a acuzat pe Michael Jackson că a abuzat sexual de fiulsău, Jordan, declanșând căderea în dizgrație a „regelui muziciipop”, la începutul anilor ’90.

Ancheta poliției americane a durat 13 luni, perioadă în care aufost verificate acuzațiile și probele din acest dosar. Polițiaamericană a efectuat și o percheziție la Neverland, celebra fermădin Santa Barbara a lui Michael Jackson.

Cazul nu a mai ajuns în sala de judecată, deoarece Jordy Chandler arefuzat să depună mărturie, iar familia sa a încheiat o înțelegerecivilă cu Michael Jackson, în valoare de aproximativ 22 de milioanede dolari.

Ambele părți au semnat un contract de confidențialitate prin cares-au angajat să nu discute despre caz sau despre înțelegereafăcută.

Jordan Chandler, în prezent în vârstă de 29 de ani, locuiește înLong Island din New York, sub un alt nume, potrivit preseiamericane, și nu a vorbit niciodată în public despre acele acuzațiiformulate de tatăl său împotriva lui Michael Jackson.

Mediafax

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase