SURPRIZĂ ÎN DIRECT pentru Mircea Badea. „Sunteți singurul om în care am încredere…” / Reacția jurnalistului în fața unei propuneri fără precedent

SURPRIZĂ ÎN DIRECT pentru Mircea Badea. „Sunteți singurul om în care am încredere...” / Reacția jurnalistului în fața unei propuneri fără precedent
Mircea Badea a câștigat iar la pariuri! A mizat decisiv pe un meci din Premier League
Publicat: 09/04/2020, 08:56
Actualizat: 09/04/2020, 08:58

Un student a intrat în direct la radio, la emisiunea lui Mircea Badea, pentru a-i prezenta câteva idei care consideră că ar fi utile în această perioadă, marcată de pandemia de coronavirus.

Studentul de 20 de ani, proaspăt reîntors din Olanda, a spus că Mircea Badea este singura persoană din presă în care mai are încredere.

Trebuie să recunosc că sunteţi singurul om din presă în care, în momentul de faţă, mai am încredere. Din ce punct de vedere: o gaşcă de tineri mai nebuni care n-avem ce să facem în perioada de izolare ne-am gândit: ‚constatăm zilnic câţi oameni au murit, câţi s-au infectat, constatăm problemele’. Dar ştiţi ce nu facem? Nu avem iniţiative.

„Echipa noastră a construit trei proiecte pe care le-a propus autorităţilor locale şi centrale: am vorbit la ministere, la primării. Unul din ele era următorul: să construim o bază de date naţională, permanentă, cu oameni, circa 100.000, la care să aibă acces autorităţile locale, DSU, etc… pentru a sprijini vârstnicii în situaţii precum pandemia, canicula, inundaţii, etc… Mai mult decât atât, am vorbit la Ministerul de Finanţe şi cu doamna Violeta Alexandru la Ministerul Muncii următorul aspect: aduceţi voi în această bază de date oamenii care sunt în riscul de a nu mai avea bani de mâncare şi daţi-le tichete de masă ca să nu ajungem ca în Italia, sau cumpăraţi legume, mălai, ulei, de la agricultorii români şi daţi-le acestor oameni”, a declarat tânărul.

Mircea Badea s-a arătat interesat de propunerile bărbatului, deși spune că șansele ca ele să se concretizeze sunt destul de mici.