Tânăr bătut crunt de trei bodyguarzi, la un concert Cargo. Șeful lor a văzut „câteva imagini neplăcute”. REACȚIA trupei: „Și familiile noastre au fost agresate de acele brute”

Tânăr bătut crunt de trei bodyguarzi, la un concert Cargo. Șeful lor a văzut „câteva imagini neplăcute. REACȚIA trupei: Și familiile noastre au fost agresate de acele brute
Publicat: 18/06/2014, 10:33
Actualizat: 29/07/2014, 16:45

Martorii spun că băiatul, care nu avea mai mult de 17 ani, încerca să își protejeze prietena de mai mulți adolescenți care se împingeau unul pe altul. În momentul în care tânărul s-a împins în aceștia, au intervenit trei bodyguarzi, care l-au trânit la pământ și l-au bătut cu pumnii și picioarele.

Incidentul a avut loc în timpul Festivalului Berii din Timișoara, desfășurat pe platoul din fața stadionului ”Dan Păltinișanu”.

”Am văzut câteva imagini neplăcute, sperăm să nu se mai întâmple. Vom lua măsuri împotriva agenților, vor fi chemați la o discuție. Se poate ajunge până la desfacerea contractului de muncă, e un incident neplăcut”, a declarat patronul respectivei firme de pază, la o televiziune de știri. În paralel, Poliția a deschis o anchetă.

Cargo: „Și familiile noastre au fost agresate de acele brute”

Membrii trupei Cargo s-au declarat șocați după ce au văzut imaginile înregistrate și spun că, dacă ar fi știut ce se întâmplă în timp ce ei erau pe scenă, ar fi oprit concertul. De asemenea, ei spun că nu au văzut nimic în timpul evenimentulul care să justifice o astfel de reacție a agenților de pază. „Nu ne-am fi imaginat ca așa ceva să fie posibil in Timișoara – orașul nostru. În articolele apărute ieri se spune că este vorba de „doi tineri recalcitranții” Vrem să contrazicem aceste declarații și să vă spunem că nu am văzut în public nimic care să justifice așa o violență din partea agenților de pază! De fapt singurii oameni care au îmbrâncit, lovit, îngrozit și intoxicat cu spray paralizant copii și spectatori nevinovați au fost chiar cei care trebuiau să îi protejeze. Scena de cosmar în care acel tânăr este călcat efectiv în picioare de bodyguarzi s-a petrecut din păcate într-un loc care nu se vedea de pe scenă, altfel am fi oprit concertul indiferent de consecințe. Incidentul văzut de noi a durat maxim 15 secunde, am văzut cum oamenii de ordine intră în forță în public, scot doua persoane de acolo și îi trag în lateralul scenei. Repetăm! Nu ne-am imaginat că acei oameni se vor comporta atât de brutal, ei neavând legal dreptul de a lovi oamenii! În îndatorirea lor stă doar să imobilizeze și să predea autorităților, urmând ca persoanele vinovate să răspundă în fața legii scrise, nu după legea pumnului! După concert am aflat că inclusiv familiile noastre au fost agresate verbal și fizic în spatele scenei în timpul concertului de către acele brute, care au umbrit prin comportamentul lor primitiv un eveniment pentru care noi am pus foarte mult suflet! Noi sperăm ca autoritățile să își facă datoria, vinovații sunt ușor de identificat din filmări, așteptam reacția Poliției”, au scris membrii trupei Cargo într-un mesaj,

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”