Tânăr de 20 de ani, împușcat în picior de polițiști. Cum de s-a ajuns la așa ceva

Tânăr de 20 de ani, împușcat în picior de polițiști. Cum de s-a ajuns la așa ceva
Publicat: 12/10/2020, 10:58

Un tânăr de 20 de ani a fost împuşcat, duminică seara, în picior, după ce a devenit agresiv cu poliţiştii care au intervenit pentru aplanarea unui conflict.

Potrivit IPJ Vrancea, un conflict între doi bărbaţi a izbucnit duminică seara în comuna Homocea.

Unul dintre poliţiştii deplasaţi la faţa locului a fost lovit de o persoană recalcitrantă. Echipajul de poliţie a solicitat sprijinul altor colegi din zonă.

Pentru că unul dintre bărbaţi a încercat să lovească poliţiştii cu un obiect dur, oamenii legii au folosit armamentul din dotare, agresorul fiind împuşcat în picior.

Tânărului de 20 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale de către Ambulanţă, ulterior fiind preluat şi transportat la spital.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Suspectul care i-ar fi împușcat în cap pe adolescenții din Ploiești, reținut

Persoana care ar fi folosit un pistol cu bile în timpul unui scandal și a împușcat în cap doi tineri, a fost reținută de polițiștii prahoveni.

În acest caz, au fost audiați cinci suspecți minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. De asemenea, oamenii legii au ridicat și pistolul folosit de agresor.

Suspectul în cazul adolescenților împușcați, reținut.

Suspecții implicați în scandal ar fi avut o altercație strada George Topîrceanu, din Ploiești, în timpul căreia a fost folosit și un pistol cu bile, anunțau marți, 6 octombrie, autoritățile din Ploiești.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase