Tomac, întrebare pentru CAPO DI TUTTI CAPI Dragnea. Care este COMISIONUL pentru înstrăinarea gazelor?

Redactor:
Gabriel Pecheanu
Tomac, întrebare pentru CAPO DI TUTTI CAPI Dragnea. Care este COMISIONUL pentru înstrăinarea gazelor?
Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că adoptarea legii offshore în prima variantă "pare să fi fost o mică diversiune, completată de un posibil șantaj la adresa companiilor multinaționale" și l-a întrebat pe Liviu Dragnea, "capo di tuti capi", care este comisionul primit pentru modificarea legii.

„Domnule Dragnea, care e comisionul? Dragnea, ca un adevărat despot, dispune, după bunul plac, de resursele naturale ale României. El face și desface legi, ordonanțe, dispune ordine în partid și totul se rezolvă așa cum el negociază cu oficialii din țară și din străinătate. Încercând o lovitură de imagine, El Padre a ieșit la tablă, a făcut calcule și a anunțat o națiune întreagă, în direct, că nu ne vindem bogățiile țării. Așa că legea offshore a fost adoptată cum a vrut el, lăsându-l în offside pe partenerul său de la guvernare, Tăriceanu. Toate bune și frumoase, dar pare să fi fost o mică diversiune, completată de un posibil șantaj la adresa companiilor multinaționale”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El mai susține că, după ce legea a fost votată de Parlament și retrimisă la reexaminare de președintele Klaus Iohannis, reprezentanții companiilor multinaționale au venit la Liviu Dragnea, nu la premierul Viorica Dăncilă.

„După ce legea a ieșit acum, așa cum a vrut mușchiul lui Dragnea, a început un adevărat pelerinaj al șefilor de companii, al oficialilor de la ambasadele interesate de exploatarea resurselor României la ușa președintelui Camerei Deputaților. Nu s-au dus la Guvern, la prim-ministru sau la ministrul Energiei sau al Economiei, ci direct, personal, la . Toți au înțeles că nu pot discuta decât cu El însuși. El controlează România, el taie și spânzură. O stratagemă bine pusă la cale pentru a arăta lumii întregi cine este Stăpânul. Apoi au început negocierile. Unul după altul, străinii, atrași iremediabil de apele Mării Negre, au purtat discuții personale, cu toate ușile închise, cu . Drept urmare, la Senat, PSD a introdus amendamentele necesare la legea offshore, potrivit negocierilor purtate pe ascuns de Dragnea, după ce s-a întors în Parlament la solicitarea de reexaminare a lui Iohannis. Acum țara pierde, companiile câștigă, iar El Padre triumfă”, a adăugat liderul PMP.

Totodată, Eugen Tomac a susținut că legea offshore este o continuitate a PSD de „înstrăinare” a gazelor naturale românești.

„Ne aducem aminte că așa s-a întâmplat și cu vânzarea pe doi lei a resurselor naturale din pământurile României către OMV, tot pe vremea PSD. Năstase ne-a vândut bogățiile subsolului, Dragnea înstrăinează rusersele Mării Negre. O continuitate, în timp, a politicilor dezastruoase promovate de acest partid ticăloșit. Asta în timp ce Ion Iliescu pregătea terenul pentru oamenii lui, din viitor, când în anii 90 lansa lozinca . Deci, domnule Dragnea, care e comisionul pentru gazele din Marea Neagră?”, a conchis Tomac.

Președintele Comisiei de industrii, Iulian Iancu (PSD), a anunțat în timpul dezbaterilor pe proiectul legii Offshore că a hotărât, în urma discuției purtate cu Liviu Dragnea, amânarea adoptării pentru săptămâna viitoare, aceasta fiind „o săptămână de studiu”.

Senatul a adoptat Legea offshore, care stabilește modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră, proiectul fiind adoptat cu noi amendamente. Inițiativa legislativă a fost adoptată în urmă cerererii de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis.

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali în plină criză de coronavirus. Patronul de...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Ce salarii sunt în Poliție – cât câștigă lunar un subofițer și cât primește un...
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Guvernul danez, somat să exhumeze milioanele de nurci din gropile comune. Cazul provoacă noi tensiuni...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
ȘOCANT! Mihai Malaimare, la un pas de a-și pierde viața! Cum era să moară îndrăgitul...
Anunțul lui Nelu Tătaru în noapte pentru milioane de români. Cum vine vaccinul
Nu China, ci altă țară este sursa coronavirusului care a bulversat planeta. Noile dovezi
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Cum a fost surprinsă Loredana Groza ieșind de la salon! Artista arată demențial la 50...
Inchide