Trafic rutier restricționat în Capitală din cauza finalei Cupei României. Ce rute ocolitoare sunt recomandate

Trafic rutier restricționat în Capitală din cauza finalei Cupei României. Ce rute ocolitoare sunt recomandate
Publicat: 17/05/2016, 17:30

Meciul dintre Dinamo București și CFR Cluj, din finala Cupei României, ce se va disputa marți, de la ora 21.30, pe Arena Națională aduce restricții de trafic pe mai multe străzi din zona stadionului, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

„Str. Maior Coravu, între șos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; str. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă și Rondul de la intrarea în stadion, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; str. Tony Bulandra, între str. Vatra Luminoasă și Rondul de la intrarea în stadion, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; str. Sergent Vasile Șerbănică, între bd. Basarabia și acces intrare în stadion”, se notează în comunicat.

Pentru a permite accesul celor aproape 40.000 de suporteri care și-au cumpărat bilete, circulația rutieră pe străzile menționate de Brigada Rutieră va fi restricționată începând cu ora 17.00. Ca rute ocolitoare, polițiștii recomandă șos. Mihai Bravu – șos. Iancului – șos. Pantelimon; bd. Unirii – bd. Decebal – șos. Mihai Bravu – str. Baba Novac – bd. Nicolae Grigorescu – bd. Basarabia.

De asemenea, Poliția Capitalei anunță că în zona Arenei Naționale vor fi prezenți, marți seară, peste 240 de polițiști de ordine publică și de la rutieră. Totodată, vor fi intesificate și acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun.

Jandarmeria Capitalei, care anunță peste 600 de forțe prezente în zona Arenei Naționale, precizează că accesul spectatorilor pe stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe baza de bilete și invitații.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase