Trafic rutier restricționat în Capitală, începând de marți seară, pentru concertul Lady Gaga

Trafic rutier restricționat în Capitală, începând de marți seară, pentru concertul Lady Gaga
Publicat: 14/08/2012, 15:08
Actualizat: 04/07/2013, 17:27

Traficul rutier va fi restricționat în București, începând de marți seară, în perimetrul apropiat Pieței Constituției, pentru concertul Lady Gaga, conducătorii auto fiind sfătuiți să reducă viteza și să respecte semnalele polițiștilor rutieri, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit sursei citate, de joi, ora 10.00, până vineri, ora 5.00, va fi restricționat traficul rutier pe Bd. Unirii, între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției, și pe Bd. Libertății, între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite.

Pentru amenajarea zonei spectacolului, vor fi instituite restricții începând de miercuri, ora 00.00, până sâmbătă, ora 8.00, pe Bd. Libertății, banda I a sensului de mers dinspre Bd. Națiunile Unite către Calea 13 Septembrie, și începând de marți, ora 16.00, până duminică, ora 23.00, pe breteaua Ministerului de Finanțe, banda III.

De asemenea, de miercuri, începând cu ora 16.00, și până duminică, la ora 23.00, va fi restricționată circulația rutieră pe breteaua Parchetului General, banda III, iar de marți, ora 22.00 și până duminică, ora 23.00, va fi restricționată circulația pe banda I a ambelor bretele.

„Recomandăm utilizarea mijloacelor de transport public, în zona Pieței Constituției nefiind disponibile locuri de parcare, iar celor care doresc să folosească autoturismul pentru deplasarea la concert, le solicităm să evite pătrunderea cu acesta în perimetrul apropiat Pieței Constituției, optând pentru locuri de parcare îndepărtate”, se mai arată într-un comunicat transmis MEDIAFAX de Brigada Rutieră a Capitalei.

De asemenea, conducătorilor auto care intenționează să tranziteze zona pe timpul restricțiilor le este recomandat să folosească rute ocolitoare. Pentru cei care vin dinspre Bd. Ghencea, acesta sunt Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. George Coșbuc – Bd. Regina Maria – Piața Unirii sau Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – str. B.P. Hașdeu – Bd. Vasile Pârvan – Str. Știrbei Vodă, iar pentru șoferii care vin dinspre Piața Alba Iulia, Bd. Unirii – Bd. I.C. Brătianu – Splaiul Independenței – Pod B.P. Hașdeu – str. B.P. Hașdeu – str. Izvor – Piața Arsenalului – Calea 13 Septembrie.

Conducătorilor de autovehicule li se solicită să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri, iar pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă, potrivit sursei citate.

Lady Gaga va cânta pentru prima dată în România joi seară, în Piața Constituției din Capitală. Show-ul este primul concert al artistei organizat în aer liber din cadrul turneului său european.

CUM SE VA FACE ACCESUL PUBLICULUI LA CONCERTUL LUI LADY GAGA

Accesul publicului la concertul susținut de Lady Gaga joi, în Piața Constituției din București, se va face de la ora 17.00, pe la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertății, cea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria, informează organizatorii, Emagic.

Concertul de la București este inclus în turneul „The Born This Way Ball”.

Cea care va deschide concertul divei americane este Lady Starlight, care va urca pe scenă în jurul orei 18.30, iar The Darkness va concerta o oră mai târziu.

Lady Gaga își va începe show-ul cu puțin înainte de lăsarea întunericului, promițându-le fanilor un spectacol cu adevărat grandios: întreaga scenă este construită sub forma unui castel gotic, cu foarte multe turnuri, fiind împânzită cu capcane medievale.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi, mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în acest loc.

Pentru accesul în Monster Pit, cei mai înfocați fani ai divei sunt așteptați la intrarea dinspre Regina Maria (calea 13 Septembrie), începând cu ora 20.00. Alegerea norocoșilor care o vor vedea pe Lady Gaga din celebrul Monster Pit se va face exclusiv de către reprezentanții artistei, pentru mai multe detalii privind criteriile de selecție putând fi accesată pagina oficială a acesteia, www.ladygaga.com.

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziționate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu” și Sala Palatului, la prețuri începând de la 90 de lei la 345 de lei.

Cântăreața Lady Gaga a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Care este melodia cea mai periculoasă pentru șoferi, dacă o ascultă la volan. E una...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Meteorologii au anunțat când începe vara în toată regula