TRAGEDIE. Actor din filmul „Twilight”, găsit mort în propria locuință, alături de iubita lui (VIDEO)

Redactor:
Silviu Bănilă
TRAGEDIE. Actor din filmul „Twilight”, găsit mort în propria locuință, alături de iubita lui (VIDEO)
TRAGEDIE. Actor din filmul „Twilight”, găsit mort în propria locuință, alături de iubita lui (VIDEO)

Actorul Gregory Tyree Boyce a murit la vârsta de 30 de ani. Tânărul a fost găsit decedat, alături de iubita lui, Natalie Adepoju, în casa cuplului din Las Vegas.

Gregory Tyree Boyce, care a jucat rolul lui Tyler Crowley în „Twilight”, a fost găsit decedat. Vestea morții actorului de 30 de ani a fost confirmată de mama acestuia, Lisa Wayne, scrie Daily Star.

Acesta a decedat alături de iubita lui, Natalie Adepoju. Legiștii au constatat decesul celor doi în data de 13 mai, cauza morții fiind deocamdată nedivulgată.

Descoperirea macabră a fost făcută de vărul actorului, care a venit la casa din Las Vegas, după ce Gregory nu i-a mai răspuns la telefon.

Actorul de 30 de ani și Natalie, de 27 de ani, aveau o relație de circa un an. În urma lui Gregory rămân două persoane dragi, mama sa și fiica actorului, de doar 10 ani, Alaya.

Dorea să lase actoria pentru arta culinară

Gregory Tyree Boyce s-a născut la 5 decembrie 1989 în California, SUA. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale din filmele „Twilight” (2008) și „Apocalypse” (2018).

În filmul „Twilight”, Boyce a interpretat rolul lui Crowley, un elev de la Forks High School, care este la un pas să dea cu mașina peste Bella (Kristen Stewart). După ce Edward (Robert Pattinson) oprește vehiculul doar cu ajutorul mâinii, Bella este convinsă că acesta este un vampir.

Boyce a mai jucat și rolul lui Cowboy în scurtmetrajul „Apocalypse” din 2018. Totuși, potrivit unei postări a mamei lui, Boyce își dorea recent să deschidă un restaurant.

„La un moment dat, nu credeam că o să apuc vârsta de 30 de ani. De-a lungul anilor, desigur, am făcut greșeli, dar azi e una din acele zile în care mă gândesc la viața mea. Ce vremuri de trăit!”, scria actorul pe Instagram, la un moment dat.

Inchide