TRAGEDIE. Fetiţa unei românce din Italia a fost găsită moartă într-o piscină / VIDEO

TRAGEDIE. Fetiţa unei românce din Italia a fost găsită moartă într-o piscină / VIDEO
Aproape 900 de noi cazuri și peste 150 de decese, din cauza Covid-19, în Italia (FOTO: Pixabay)
Publicat: 14/05/2020, 10:52
Actualizat: 06/04/2021, 23:49

Tragedie cumplită la Foligno, în provincia Perugia, regiunea Umbria din Italia. O copilă de numai 3 ani, fiica unei românce, a fost găsită moartă într-o piscină, la o distanță de doi kilometri de casă. 

Nenorocirea s-a produs ieri, după ce copila a ieșit cu la plimbare cu cei trei câini ai familiei, dintre care doar unul s-a întors casă.

Speriați că nu-și mai găsesc fetița, părinții au alertat poliția.

Fata obişnuia să plece singură cu câinii

În jurul orei 16:30, după 3 ore de căutări, trupul copilei a fost observat din elicopterul carabinierilor. Fata a fost găsită înecată la doar 2 kilometri de casă.

Potrivit umbria24.it, micuța obișnuia să plece cu câinii de acasă și să se plimbe.

Ieri, fata a ajuns la o vilă care până acum câțiva ani era folosită ca unitate de cazare. În complexul respectiv, care este închis publicului și care se află în mijlocul pădurii, se află și o piscină în aer liber, neacoperită și plină cu apă. În ea, copila și-a pierdut viața.

Deocamdată, nu se se cunosc circumstanţele care au dus la producerea tragediei, însă principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că a fost vorba despre un teribil accident.

Un carabinier a încercat să o resusciteze pe micuță, în momentul în care a găsit-o, însă în zadar. Trupul neînsufețit al fetiței a fost transportat la Perugia, unde va fi supus unei expertize pentru a se afla cauza exactă a morții.

Părinții fetiței, un tată italian și o mamă româncă, au observat dispariția fiicei lor la ora prânzului.

Deocamndată nu se ştie dacă trupul micuţei va fi adus în România pentru înmormântare, sau va fi înhumată în Italia, mai ales că tatăl copilei este de naţionalitate italiană.

Pe de altă parte, este foarte posibil ca autorităţile din Italia să-i tragă la răspundere pe părinţii fetei pentru negiljenţă