Trei polițiști au murit și un al patrulea este rănit grav, după ce s-au răsturnat cu mașina. Toți lucrau la secția 14 din București

Trei polițiști au murit și un al patrulea este rănit grav, după ce s-au răsturnat cu mașina. Toți lucrau la secția 14 din București
Publicat: 26/09/2012, 11:46
Actualizat: 29/03/2019, 15:38

UPDATE Cei patru polițiști implicați în accidentul din Giurgiu lucrau la Secția 14 din Capitală

Cei patru polițiști implicați în accidentul produs, miercuri dimineață, pe DN 5 și în urma căruia trei dintre ei au murit, iar altul a fost grav rănit, lucrau la Secția 14 Poliție din Capitală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Giurgiu, Cornel Vasilache, cei patru polițiști locuiau la Giurgiu și făceau naveta în Capitală, fiind angajați ai Secției 14 Poliție. În momentul producerii accidentului, cei patru polițiști se întorceau de la serviciu cu mașina unuia dintre ei.

„Toți sunt angajați ai MAI, la Secția 14 Poliție din București și domiciliază în municipiul Giurgiu, deci făceau naveta la serviciu. Acum se întorceau de la muncă, iar pe DN 5, între localitățile Uzunu și Daia, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina ieșind de pe șosea prin dreapta și lovind un parapet al unei parcări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Giurgiu.

În urma accodentului, și-au pierdut viața polițiștul aflat la volanul mașinii, Alexandru B. (34 de ani), și doi colegi ai acestuia, respectiv Marian G. (38 de ani) și Viorel P. (42 de ani). De asemenea, un al patrulea polițist, Cristian V. (39 de ani), a fost grav rănit, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din București.


Trei polițiști din Capitală au murit și un al patrulea este rănit grav după ce mașina cu care mergeau spre casă s-a răsturnat, miercuri dimineață, în localitatea Uzunu (Giurgiu), din primele informații rezultând că șoferul a adormit la volan, a declarat Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic.

Potrivit lui Adrian Creangă, accidentul a avut loc în jurul orei 6.50, pe DN 5, București – Giurgiu, la kilometrul 41, în localitatea Uzunu, după ce mașina în care erau cei patru polițiști a intrat într-un parapet de pe marginea drumului și s-a răsturnat.

În urma accidentului, trei polițiști au murit și al patrulea este rănit grav. Din primele informații rezultă că șoferul ar fi adormit la volan, a mai spus Adrian Creangă.

Cei patru polițiști, cu vârste de 34-35 de ani, erau angajați la mai multe secții de poliție din Capitală, a precizat sursa citată.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu, cei patru polițiști din Capitală au fost de serviciu marți noapte și se îndreptau spre casă într- un autoturism proprietatea personala a unuia dintre ei.

„Cei patru veneau de la serviciu din Capitala, iar între Uuzunu și Daia, pe sensul București – Giurgiu, la kilometrul 41, primele noastre date arată că mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un parapet al unei parcării. Sunt trei morți și un rănit grav, acesta fiind dus la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

La ora transmiterii acestei știri, polițiștii fac cercetări la fața locului, traficul rutier în zona accidentului nefiind blocat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?