Tren de călători, atacat cu pietre la Botoșani. O femeie s-a ales cu tăieturi la nivelul feței

Tren de călători, atacat cu pietre la Botoșani. O femeie s-a ales cu tăieturi la nivelul feței
Sursă Foto - MonitorulBt.ro
Publicat: 31/01/2023, 10:25

Câţiva indivizi au băgat spaima în pasagerii unui tren care venea spre București. O femeie în vârstă de 54 de ani a fost rănită, după ce vagonul în care se afla a fost atacat cu pietre, luni seară, la câțiva kilometri de Botoșani.

Câţiva indivizi au băgat spaima în mai mulţi pasageri ai unui tren care venea spre București.

Sursă Foto – MonitorulBt.ro

O femeie în vârstă de 54 de ani a fost rănită după ce trenul a fost atacat cu pietre. S-a întâmplat ieri seară, la câţiva kilometri de Botoşani, în trenul care venea de la Bucureşti.

Sursă Foto – MonitorulBt.ro

La scurt timp după ce a părăsit gara din Leorda, geamul vagonului a fost spart cu pietre aruncate de undeva de pe un câmp.

Sursă Foto – MonitorulBt.ro

Pasagera s-a ales cu mai multe tăieturi la nivelul feței

Una dintre pietre a trecut la câţiva milimetri de capul unei femei.

Pasagera n-a scăpat însă şi de cioburile din geamul făcut ţăndări, femeia s-a ales cu mai multe tăieturi la nivelul feţei.

Trenul şi-a continuat drumul până în gara din Botoşani, acolo unde poliţiştii au luat declaraţii călătorilor, potrivit MonitorulBt.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase