Turistă în stare de șoc după ce a achitat o sumă uriașă la o terasă în Vama Veche: ”În secunda doi, infarct miocardic”

Turistă în stare de șoc după ce a achitat o sumă uriașă la o terasă în Vama Veche: ”În secunda doi, infarct miocardic”
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 15/07/2022, 17:53
Actualizat: 15/07/2022, 18:08

Sarabanda prețurilor uriașe de pe litoralul românesc nu mai contenește, iar prețurile vor mai crește, mai ales că ne aflăm în vârful sezonului estival. Astfel, din ce în ce mai mulți turiștii se plâng de prețurile exagerat de mari pe care le-au găsit la terasele și barurile de pe litoral. Este cazul unei turiste care a spus că a plătit pentru un calcan 1.000 de lei.

Turista a povestit pățania pe un grup de Facebook. Ea a spus că s-a trezit că are de plătit o sumă uriașă după ce a comandat calcan în Vama Veche.

„Tare fain în Vamă, un baldachin 150 lei azi, decid să iau masa și, ce să aleg, aleg cherhanaua. Pentru că nu mâncasem în viața mea calcan de mare, profit de situație și comand. 1000 lei nota. În secunda doi, infarct miocardic. Una peste alta, norocul meu este că-n concediul ăsta m-am distrat, m-am pierdut de bărbat, deci, clar, revin și la anul.”

„Da ce-ați mâncat, mămică? Coarne de taur?”

Cum era de așteptat, postarea femeii a stârnit diverse reacții. Dacă unii s-au declarat uluiți de preț, alții dau vina pe turistă că nu s-a uitat cu atenție în meniu înainte de a comanda. Și mai sunt si turiști carea au avut parte de experiențe asemănătoare:

„1000 de leeeeeeiii noii? Bine, acuma dacă era calcanul fermecat și ți-a îndeplinit dorința cu bărbatul, cred că e ok. Sper că i-ai luat nr de telefon pentru anul viitor.”; „Da ce-ați mâncat, mămică? Coarne de taur?”; „Am dat săptămâna trecută pe calcan 585 de ron. Nebunia se plătește!”, au reacționat unii.

„Dar nu vă supărați, meniul nu l-ați văzut înainte de a comanda? Sau dv mergeți pe terasă și cereți random: calcan de mare! Nu de alta, dar nu înțeleg care e problema și de ce infarct miocardic. Puteați citi meniul”, este de părere altcineva.

„A citit meniul. Da’ probabil că nu i-a spus nimeni că un calcan începe de la 1 kg în sus. Și, cum mi-au făcut și mie (dar am comandat alt peste) mi l-au adus pe cel mai mare. Notă de plata? Peste 200 de lei doar peștele”, i-a răspuns altul.

Pe lâmgă cheltuielile cu masa, anul acesta pe litoral au crescut tarifele și la șezlonguri și umbrele, dar și la parcare.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase