Ultimele mesaje ale Cristinei Țopescu: „Am citit azi, la comemorarea din Piața Revoluției, 80 de nume ale eroilor noștri. Toți cei 1142 de martiri sunt îngerii noștri și vor fi îngerii acestui popor”

Ultimele mesaje ale Cristinei Țopescu: „Am citit azi, la comemorarea din Piața Revoluției, 80 de nume ale eroilor noștri. Toți cei 1142 de martiri sunt îngerii noștri și vor fi îngerii acestui popor
Publicat: 13/01/2020, 14:08

„Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, călin, vesel, minunat”, este ultimul mesaj postat de Cristina Țopescu pe Facebook, Ultimul mesaj al Cristinei Țopescu pe Facebook este un comentariu la o știre despre Papa Francisc, în care acesta transmite un îndemn către umanitate: Fiți blânzi cu animalele.

Prietena sa apropiată, Monica Pop, spune că a sunat-o pe 27 decembrie să o invite la un concert, însă jurnalista nu a răspuns. Toate mesajele din ultimele zile ale Cristinei sunt impregnate de un intens conținut emoțional. Jurnalista mărturisește cât este de emoționată de titlul pe care l-au pus colegii săi de la Ziaristii.com articolului despre mărturia sa din perioada Revoluției. Titlul – „Revoluția duioasă, tristă și naivă a Cristinei Țopescu” – pare să surprindă starea de spirit a jurnalistei, care se arat impresionată:

„Ce titlu frumos au dat colegii mei de la Ziaristii.com marturisirii mele despre cum am trait Revoluția cu tot cu lunile de inchisoare din care am iesit fix cu 2 zile inainte de 21 decembrie 1989…Va multumesc, dragii mei colegi !❤

Am citit azi, la comemorarea din Pța Revolutiei, 80 de nume ale eroilor nostri, am fost onorata, alaturi de multi oameni minunati care au fost acolo.
Toți cei 1142 de martiri sunt ingerii nostri si vor fi ingerii acestui popor pentru totdeauna, ei ne-au redat LIBERTATEA!”

Mii de oameni au comenat pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu și s-au arătați șocați de știrea morții sale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase