Ultimul mesaj al Melaniei Trump înainte de a pleca de la Casa Albă: „ Mi se pare rușinos că s-au iscat bârfe și acuzații false asupra mea”

Ultimul mesaj al Melaniei Trump înainte de a pleca de la Casa Albă: „ Mi se pare rușinos că s-au iscat bârfe și acuzații false asupra mea”
Ultimul mesaj al Melaniei Trump înainte de a pleca de la Casa Albă: „ Mi se pare rușinos că s-au iscat bârfe și acuzații false asupra mea” / Sursă Foto: Shutterstock
Publicat: 11/01/2021, 20:50
Actualizat: 06/04/2021, 15:12

Melania Trump s-a adresat cetățenilor americani pentru ultima dată în calitate de primă doamnă a SUA. Aceasta a spus că este dezamăgită de bârfele și acuzațiile false care i s-au adus în ultimii patru ani. De asemenea, în postarea de pe contul său de Twitter, prima doamnă a SUA vorbește în premieră despre violențele de săptămâna trecută de la Capitoliu, relatează NBCnews.

„De data aceasta este vorba doar despre vindecarea țării noastre și a cetățenilor săi”

„Mi se pare rușinos că în jurul acestor evenimente tragice s-au iscat bârfe, atacuri personale nejustificate și acuzații false asupra mea de la oameni care caută să fie relevanți și au o agendă. De data aceasta este vorba doar despre vindecarea țării noastre și a cetățenilor săi. Nu ar trebui să fie folosită pentru câștig personal”, a prima doamnă a pe Twitter.

De asemenea, Melania Trump se declară foarte dezamăgită de cele întâmplate la Congresul SUA, amintind despre cele șase persoane care și-au pierdut viața în urma violențelor de săptămâna trecută. Melania Trump „condamnă absolut violența” care s-a desfășurat la Capitoliu și imploră oamenii să pună capăt oricărui tip de violență și „să nu facă niciodată presupuneri bazate pe culoarea pielii unei persoane sau să folosească diferitele ideologii politice ca fundament pentru agresiune și dușmănie”.

„Este inspirațional să vedem că atât de mulți și-au găsit pasiunea și entuziasmul în participarea la alegeri”

„Este inspirațional să vedem că atât de mulți și-au găsit pasiunea și entuziasmul în participarea la alegeri, dar nu trebuie să permitem acelei pasiuni să se transforme în violență”, a mai scris prima doamnă.

În mesajul său, Melania Trump le-a mulțumit „milioanelor de americani” care au fost alături de ea și de Donald Trump și declară că funcția de prima doamnă a SUA a fost ”onoarea vieții sale”.