Un alt polițist a fost luat pe capota mașinii, la Baia Mare: agresorul are deja mai multe dosare penale

Un alt polițist a fost luat pe capota mașinii, la Baia Mare: agresorul are deja mai multe dosare penale

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul Tribunalului Satu Mare, incidentul a avut loc marți seară, pe strada Careiului din Satu Mare, unde o patrulă formată din doi polițiști a oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat

„În timp ce unul dintre polițiști făcea verificări pentru stabilirea identității șoferului, acesta a pus autoturismul în mișcare, cu toate că celălalt polițist se afla în afara autoturismului. Fiind somat să oprească autovehiculul, șoferul și-a continuat deplasarea cu polițistul pe capota autoturismului, pe o distanță relativ scurtă, după care polițistul a sărit de pe capotă, fără a suferi vătămări corporale sau alte leziuni”, se arată în documentul citat.

Șoferul, în vârstă de 54 de ani, și-a continuat deplasarea și a fost oprit apoi pe bulevardul Lucian Blaga de către un alt echipaj de poliție, anchetatorii spunând că și acolo bărbatul „a continuat să aibă un comportament necorespunzător față de polițiști”.

Bărbatul este cercetat pentru ultraj, dosarul fiind în cercetări la Parchetul Judecătoriei Satu Mare, care au decis măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că șoferul este omul de afaceri Vasile Seichei din municipiul Satu Mare, care în ultimii ani a fost implicat în mai multe scandaluri, fiindu-i întocmite dosare penale.

„Este o persoană agresivă. Avea permisul suspendat și de aceea a vrut să plece, deși fusese oprit regulamentar”, au spus sursele citate.

Presa locală a scris că în ultimii ani omul de afaceri a agresat mai multe persoane, între care un polițist de frontieră și un inspector de la Inspectoratul de Stat pentru Construcții.

Tags: