Un băiat de 15 ani s-a înecat la un ștrand din Râmnicu Vâlcea

Un băiat de 15 ani s-a înecat la un ștrand din Râmnicu Vâlcea

Un băiat de 15 ani a-a înecat, sâmbătă, la ștrandul Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea, minorul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din municipiu, unde medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților IPJ Vâlcea, adolescentul era cu părinții în zona de agrement, iar la un moment dat familia a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112 solicitând un echipaj medical la fața locului.

„Tânărul M.A., de 15 ani, din județul Argeș, a venit cu familia în acest weekend la Complexul de Agrement Ostroveni – ștrand din Râmnicu Vâlcea. Poliția și ambulanța au fost alertate pe 112 să meargă în Complexul Ștrand Copilul a fost scos din apă și a fost transportat imediat la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, unde medicii au constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspectorul Alina Teodorescu.

La ora transmiterii acestei știri, polițiștii fac cercetări la ștrandul Ostroveni pentru a stabli împrejurările în care a murit băiatul, precum și răspunderile penale în acest caz.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase