Un bărbat din Gorj și-a omorât mama nevăzătoare, o femeie de 61 de ani

Un bărbat din Gorj și-a omorât mama nevăzătoare, o femeie de 61 de ani
Un bărbat din Gorj și-a omorât mama nevăzătoare, o femeie de 61 de ani / Foto: Shutterstock - Caracter Ilustrativ
Publicat: 14/07/2020, 16:23
Actualizat: 14/07/2020, 16:24

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Licurici, judeţul Gorj, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a omorât mama, o femeie de 61 de ani. Procurorii susţin că a strâns-o de gât, după ce a lovit-o de mai multe ori cu palmele peste faţă.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, altercaţia a avut loc sâmbătă, în satul Totea, din comuna Licurici.

Bărbatul de 39 de ani locuia cu mama lui, nevăzătoare, într-o casă oferită de autorităţi şi primea o indemnizaţie de însoţitor.

Era caz social. Mama avea 61 de ani. El nu a avut serviciu niciodată. Era îngrijitorul mamei sale. Avea o indemnizaţie de 1.700 de lei, pentru că femeia avea handicap, nevăzătoare, mergea numai de mână, însoţiţă de el. Locuiau singuri, într-o locuinţă socială pusă la dispoziţie de Primăria comunei Licurici. Le-a luat foc casa în urmă cu 15 ani, era caz social.

În ultimul timp, femeia slăbise mult, cred că avea 30 de kilograme. El era o persoană conflictuală, consuma şi băuturi alcoolice. Avea perioade. Avea 82.000 de lei amenzi la primărie, pentru scandaluri, vorbe urâte, cele mai multe pentru apeluri la 112, când consuma alcool suna de 5-6 ori pe zi la 112″, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax, primarul comunei Licurici, Vasile Măciucă.

Anul trecut, bărbatul a mai avut un scandal cu mama lui

Femeia de 61 de ani a fost înmormântată luni, de surorile sale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu, bărbatul de 39 de ani a fost arestat preventiv luni, pentru omor comis asupra unui membru de familie. În 2019, acesta a fost reţinut pentru lovire, în urma unui alt scandal cu mama sa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase