Un bărbat din Pitești a fost JEFUIT DE O PROSTITUATĂ! L-a atacat cu spray lacrimogen și i-a furat 10.000 de euro

Un bărbat din Pitești a fost JEFUIT DE O PROSTITUATĂ! L-a atacat cu spray lacrimogen și i-a furat 10.000 de euro
Sursă Foto - Pixabay
Publicat: 17/03/2023, 14:15

Un tânăr din Pitești a fost victima unei prostituate. În vârstă de 21 de ani, tânara l-a atacat pe client cu un spray lacrimogen și i-a furat borseta plină cu bani.

O tânără din București în vârstă de 21 de ani a ajuns pe mâna Poliției, după ce a atacat un bărbat cu spray lacrimogen și i-a furat borseta în care se aflau mii de euro.

Femeia ar practica prostituția pe raza municipiului Pitești.

Acum, ea e pe mâna Poliției.

Tânăra a încercat să fugă din țară

Totodată, a avut și ajutoare, mai exact, o altă femeie și un bărbat, cel mai probabil ”peștele” acesteia, care ulterior a încercat și el să părăsească țara.

„În ziua de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut o femeie de 21 de ani, din București.

Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 22 ianuarie a.c, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Pitești, împreună cu un bărbat și o femeie, ar fi deposedat un bărbat de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de euro, prin folosirea unui spray lacrimogen.

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificare două dintre cele trei persoane bănuite de săvârșirea faptei, care s-au stustras urmăririii penale și au fost date în consemn.

În noaptea de 15 spre 16 martie a.c., acestea au fost depistate pe un aeroport din București, au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești și conduse la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatorului, femeia de 21 de ani, din București, a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor letgale în consecință”, transmite IPJ Argeș.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase