Un bărbat s-a căsătorit cu femeia care l-a violat când avea 12 ani, apoi a făcut doi copii cu ea

Un bărbat s-a căsătorit cu femeia care l-a violat când avea 12 ani, apoi a făcut doi copii cu ea
Sursă Foto - Dailystar/Profesoara și elevul pe care l-a violat
Publicat: 25/09/2022, 14:27
Actualizat: 25/09/2022, 16:22

Pe vremea când avea 12 ani, Vili Fualaau era un băiat ca oricare altul, până când profesoara sa, o mamă căsătorită cu patru copii, l-a violat. În prezent, cuplul are doi copii.

Deși poate suna ireal, povestea este adevărată. În timp ce îi era profesoară, Mary Kay Letourneau l-a agresat sexual pe elevul de doar 12 ani, ajungând chiar să îl violeze.

Cei doi s-au cunoscut când Mary Kay LetourneauShorewood preda la Elementary School din Burien, statul Washington, SUA.

În prezent, cuplul forma o familie cu doi copii, însă profesoara a murit de cancer ulterior.

Sursă Foto – Dailystar/Profesoara și soțul pe care l-a violat în tinerețea ei

Cazul șocant a ieșit la iveală acum 20 de ani, dar încă este un subiect amintit în SUA.

În ciuda faptului că a fost închisă de două ori, femeia care atunci era căsătorită cu doi copii, a refuzat să renunțe la pasiunea ei pentru tânărul eelev și chiar a născut unul dintre copiii lor în spatele gratiilor.

Căsnicia lor a durat 14 ani, apoi profesoara a murit de cancer la doar 58 de ani. Vorbind după moartea ei, el a recunoscut că relația lor „nu a fost sănătoasă” și probabil că l-a determinat să sufere de depresie și o dependență de alcool.

În 1997, când profesoara avea 34 de ani, a început să aibă o relație cu Fualaau, care avea doar 12 ani pe vremea aceea.

Detaliile despre aventura lor, numită ”sordidă și criminală” au apărut mai târziu și au lăsat comunitatea locală în șoc.

S-a dovedit că s-au apropiat pentru prima dată în 1996, după încheierea anului școlar, s-au înscris amândoi, fiecare în calitate de statul de atunci, la cursurile de vară la același colegiu comunitar, apoi au început să petreacă mai mult timp împreună.

Relația lor a fost descoperită în 1997, când domnul Letourneau le-a găsit scrisorile de dragoste și un membru al familiei a alertat autoritățile școlare care au raportat autoritățile.

Însărcinată în închisoare

Pentru că în SUA, la fel ca în Marea Britanie, vârsta de 12 ani este sub vârsta de consimțământ, ceea ce este și normaș, Letourneau a fost acuzată de viol legal.

Dar într-o dezvoltare-bombă, ea a fost însărcinată cu copilul iubitului ei de școlar.

Cei doi au fost invitați să vorbească despre asta de către jurnaliștii americani, apoi a urmat un interviu în care au explicat toate cele întâmplate

În interviul apărut la televizor, Fualaau a spus că „nu se gândea” când au început să întrețină relații sexuale, deși avea doar 12 ani.

„Diferența de vârstă, toate chestiile astea nu îmi treceau prin minte. O mulțime de lucruri care ar fi trebuit să-mi treacă prin minte în acel moment, nu mi-au trecut.”, a spus el, potrivit Dailystar.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase