Un botoșănean fără adăpost a găsit 20.000 de lei într-un container de gunoi şi i-a predat Poliţiei

Un botoșănean fără adăpost a găsit 20.000 de lei într-un container de gunoi şi i-a predat Poliţiei
Un botoșănean fără adăpost a găsit 20.000 de lei într-un container de gunoi şi i-a predat Poliţiei / / Sursa foto: Shuttestock - caracter ilustrativ
Publicat: 16/07/2021, 17:39
Actualizat: 16/07/2021, 17:40

Un botoșănean fără adăpost a găsit într-un container de gunoi de pe domeniul public din judeţul Botoşani 20.000 de lei. La scurt timp acesta a predat banii Poliţiei, anunțând Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Bărbatul de 53 de ani, din comuna Hăneşti, a găsit banii într-un container de depozitare a deşeurilor menajere amplasat în cartierul Pacea din municipiul Botoşani.

Bărbatul s-a prezezentat cu banii la sediul IPJ Botoşani

„Bărbatul a venit la sediul IPJ Botoşani, unde a predat poliţiştilor suma găsită. Un astfel de comportament este lăudabil, mai ales că bărbatul respectiv face parte din categoria celor fără adăpost, iar în momentul în care a intrat în posesia banilor s-a deplasat în cel mai scurt timp la sediul Poliţiei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Nicoleta Federciuc, potrivit Digi 24.

Oameenii legii reamintesc faptul că însuşirea bunului găsit reprezintă infracţiune dacă bunul nu este predat poliţiei în termen de zece zile şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase