Corespondenti
27.05.2018
Știri

Un caporal care păzea unitatea militară din Mamaia sat s-a sinucis

Un caporal care păzea unitatea militară din Mamaia sat s-a sinucis
Citiși detalii despre circumstanțele în care s-a sinucis militarul

Purtătorul de cuvânt al Forțelor Navale, colonel Corneliu Pavel, a declarat, pentru MEDIAFAX, că militarul Ionel Pricop s-a împușcat cu arma din dotare în timpul executării serviciului de pază la Unitatea Militară 02052 din Mamaia Sat. Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul militarului. Cazul este cercetat de către Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar.

„Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la nivelul unității s-a constituit o comisie administrativă, condusă de șeful de stat major al Centrului 110 Comunicații și Informatică”, a spus sursa citată. Militarul, în vârstă de 36 de ani, era necăsătorit, angajat al M.Ap.N. din 2004 și nu a participat la misiuni în teatrele de operații. La ultima testare psihologică susținută în anul 2018, el a fost declarat apt pentru serviciul militar.

Colonelul Corneliu Pavel a spus că militarul nu a dat, la serviciu, niciun semn că ar avea vreo problemă. Potrivit unor surse, militarul s-ar fi împușcat în cap.

 

Inchide