Un copil de doi ani și-a încuiat mama pe balcon și s-a uitat liniștit la televizor până la venirea pompierilor

Un copil de doi ani și-a încuiat mama pe balcon și s-a uitat liniștit la televizor până la venirea pompierilor
Un copil de doi ani și-a încuiat mama pe balcon și s-a uitat liniștit la televizor până la venirea pompierilor / Foto_ ISU Vrancea - Facebook
Publicat: 17/07/2020, 16:43
Actualizat: 17/07/2020, 16:55

Clipe de panică pentru niște părinți din Vrancea. Un băiat de doar 2 ani din Focșani și-a blocat mama pe balcon. În acel moment, tatăl copilului se afla în fața blocului, iar când a fost alertat de mamă, a vrut să intre în apartament, însă a constatat că nici el nu poate intra în casă, deoarece cheia rămăsese în uşă, pe interior.

Micuțul de 2 ani a blocat uşa balconului, în timp ce mama avea treabă acolo.

Părinții, vâzănd că au rămas blocați, au apelat Serviciul de urgență 112 pentru a rezolva problema.

Într-o postare pe Facebook, ISU Vrancea povestește întreaga întâmplare:

„Întâmplare cu final fericit pentru o familie din Focșani”

„O familie, domiciliată pe str. Mioriței din municipiul Focșani, a trecut prin mari emoții astăzi, 17 iulie, după ce fiul de numai 2 ani a blocat ușa balconului, în timp ce mama avea treabă acolo.

Tatăl se afla în fața blocului. Alertat de mamă, acesta a suit repede cele 3 etaje, cu gândul de a-și supraveghea copilul. Panica a crescut în momentul în care, în încercarea de a intra în apartament, tatăl a constatat că nu poate pătrunde deoarece în interior era cheia rămasă în ușă.

Văzând că nu au altă soluție au sunat la 112. Imediat, au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care s-au deplasat de urgență către locul evenimentului, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime (autoscară) .

La indicațiile părinților, cu ajutorul autoscării, pompierii au reușit să intre în apartament printr-o ușă deschisă de la un alt balcon. Spre fericirea tuturor, copilul stătea liniștit și se uita la televizor”.

Un bărbat și-a încuiat soția în baie, crezând că are coronavirus

Un bărbat din Lituania a crezut că soția lui are COVID-19 și a încuiat-o în baia din locuința lor.

„Am fost anunţaţi că un bărbat şi cele două fiice adulte ale sale refuză să lase o femeie să iasă din baie după ce aceasta le-a spus că ar putea fi contaminată cu noul coronavirus”, a precizat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei lituaniene, Ramunas Matonis, scrie straistimes.com.

Femeia i-ar fi spus soţului că este posibil să fi contractat virusul în timp ce vorbea cu o persoană sosită din străinătate.

După ce a făcut un test, s-a constatat că femeia nu era infecată cu virusul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase