Un cunoscut jurnalist din Pitești a murit de COVID-19

Un cunoscut jurnalist din Pitești a murit de COVID-19
Un cunoscut jurnalist din Pitești a murit de COVID-19 / Facebook/Dorin Mărăşoiu
Publicat: 25/10/2021, 16:27
Actualizat: 25/10/2021, 16:38

Mihai Bădescu, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Pitești, a murit luni, 25 octombrie, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Argeş din Piteşti, răpus de COVID-19.

Mihai Bădescu, unul dintre cei mai cunoscuți jurnalişti din judeţul Argeş, fusese internat în urmă cu câteva zile, după ce fusese infectat cu virusul SARS-CoV-2. În ciuda marilor eforturi ale echipei medicale de la Spitalul Judeţean Argeş, Mihai Bădescu nu a mai putut fi salvat.

Acesta a lucrat timp de aproape două decenii la săptămânalul Jurnalul de Argeş, iar de câţiva ani avea propriul site de presă, intitulat soaptereci.ro, relatează Adevărul.

Mesajul de condoleanțe transmis de către fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş

„Dumnezeu să îi odihnească în pace sufletul ales! Am primit astăzi o veste teribil de tristă. Mi-e foarte greu să cred şi să accept că Mihai Bădescu, amicul meu vechi a ales să plece pe drumul către Îngeri…. Pe zi ce trece rămânem mai însinguraţi.

Cu siguranţă am rămas şi fără articolele de presă în care Mihai parodia metehnele potentaţilor şi ne amuzam de ascuţimea condeiului său… Rămas bun, prietene!”, a fost mesajul scris pe Facebook de către Dorin Mărăşoiu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.