• Publicat:
Știri

Un moment de BUCURIE PURĂ, când se oprește timpul. Românii vorbesc despre FERICIRE

#centenar Românii vorbesc despre fericire. Vezi ce cred românii că înseamnă fericirea

Smiley

„Momentul în care creezi o piesă, un cântec, atunci se oprește timpul! Și ăla e un moment de bucurie pură care nu are legatură cu lumea în care trăim cu societate, reguli, ego sau mai știu eu ce.”

Smiley, artist

Fabiani Prcsina

„Fiecare zi e un dar dat de Dumnezeu și fiecare zi pe care – cum să spun – o am traită, e o zi frumoasă. Niciuna nu este pierdută, decât în cazul în care nu râd. Ziua în care nu râd e o zi pierdută!”

Fabiani Prcsina (15 ani) declarat cel mai bun tânăr pianist din lume la 11 ani, orfan

Cosmin Rotărescu

„Fericirea mea e familia. Altceva nu poate fi. Soția și fetele mele. Asta e fericirea mea!”

Cosmin Rotărescu, fondator „United Autism”, tatăl unei fetițe cu autism

Emilia Popescu

„Am trăit sentimentul ăsta atunci când alăptam, în unele momente când eram pe scenă sau când am fost atât de îndrăgostită încât zburam…”

Emilia Popescu, actriță

Ioana Drăgan

„Cea mai fericită zi din cariera mea a fost când am operat pentru prima dată intrauterin o pereche de gemeni și a fost un moment… wow !”

Ioana Drăgan, specialist în chirurgie intrauterină

Amalia Enache

„Clipa foarte concretă în care copilul abia născut era la mine în brațe, pe pieptul meu și a fost ceva… a fost ceva ….da…!!!!”

Amalia Enache, jurnalist

Florin Leca

„Mă număr printre românii fericiți care vin în fiecare zi cu plăcere la muncă. Momente fericite?! Când revezi un pacient la un an de zile, de exemplu, după o operație complicată și vezi că s-a vindecat, vezi ca e bine. În fiecare zi în care ești sunat și ți se spune: știti, Piersicuța e bine, Billy Boy e bine…”

Florin Leca, cardiolog veterinar

Adela Popescu

„Când mă culc și mă rog… îmi imaginez așa, pe rând, pe toți cei pe care îi iubesc și mi-i pun așa într-o buclă frumoasă de lumină și zic „Doamne, nu vreau decât ce se întâmplă acum!”

Adela Popescu, actriță

Sebastian Crăciun

„Viața e ca un bumerang. Primești ceea ce dai. Și cum eu știu că dau sau mă străduiesc să dau iubire și pozitivitate, îmi place să cred că primesc exact ceea ce dau și că oamenii se strâng în jurul meu doar cei care merită să fie și cei cu care rezonez pe acest plan al pozitivului.”

Sebastian Crăciun (15 ani) poet , bolnav de tetrapareza spastică

Irina Reisler

„Cred că pot să spun cu toată gura și cu toată inima mea că sunt o femeie împlinită, fericită, am un bussines frumos, am o familie extraordinară! Toate lucrurile acestea le-am primit prin munca mea și prin crezul ca viața e frumoasă!”

Irina Reisler, antreprenor

gen.Ion Dobran

„Zi cu zi se cucerește!… Nu te iartă timpul, se-nscrie – și la voi se-nscrie timpul – d-aia trebuie să profitați de anii ăștia care sunt cei mai frumoși de fapt, pe la 25 -30 de ani așa! Hai să facem o poză! Hai cu viitorul țării!” (îi ia de braț râzând pe cei trei tineri piloți, doi băieți și o fata, veniți să îl felicite in ziua cand a implinit 99 de ani)

General Ion Dobran (99 de ani) erou de razboi, as al aviației în al Doilea Război Mondial

 

Inchide