Un polițist din San Diego a fost filmat în mod repetat lovindu-l cu pumnii pe un om fără adăpost. Care este motivul

Un polițist din San Diego a fost filmat în mod repetat lovindu-l cu pumnii pe un om fără adăpost. Care este motivul
Polițiștii îl lovesc pe omul străzii / Sursă Foto: San Diego Police
Publicat: 22/05/2021, 19:43

Polițiștii din San Diego au făcut publice imagini de pe o cameră video, care arată un bărbat fără adăpost lovit cu pumnii de către un ofițer de poliție. Acesta a fost arestat și bătut pentru că și-a făcut neovile pe stradă, relatează publicația Daily Mail.

Jesse Evans, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat pe 12 mai.

Videoclipul unui martor, care a fost lansat și de San Diego PD, părea să arate un ofițer punându-l pe bărbat într-o poziție ciudată înainte de a-l lovi cu pumnul în mod repetat în față. Poliția a spus că Evans a fost lovit în timp ce se opunea arestării.

Polițiștii din San Diego l-au lovit în mod repetat cu pumnii pe omul fără adăpost

De-a lungul videoclipului, există momente sporadice în care polițiștii îl lovesc din nou cu pumnul pe Evans în picior. Până la sfârșitul videoclipului, există cel puțin opt polițiști care răspund la incident.

În filmările făcute vineri de polițiști, ofițerii pot fi văzuți urmărindu-l pe Evans după ce l-ar fi văzut urinând în public în jurul orei 16:00 din ziua arestării sale, fapt care nu este prezentat în videoclip.

– Nu poți urina în public, omule. Oamenii trebuie să meargă pe aici și să te vadă urinând? Nu e bine, omule, spune un ofițer.

După ce poliția i-a spus lui Evans că nu poate urina în public, strigă „Am să-mi scot pantalonii” și „Vrei să-mi scot pantalonii?” înainte de a țipa și de a pleca.