Un polițist este anchetat după ce a încercat să sancționeze un șofer pentru că a refuzat să-i facă loc pe o stradă îngustă. „A tot căutat prin legi și niciuna nu se potrivea”

Redactor:
Adriana Mit
Un polițist este anchetat după ce a încercat să sancționeze un șofer pentru că a refuzat să-i facă loc pe o stradă îngustă. „A tot căutat prin legi și niciuna nu se potrivea”
Poliția Arad face verificări după ce, marți seara, pe Facebook, un șofer a sesizat faptul că pe o stradă îngustă s-a întâlnit cu un agent aflat la volanul unei mașini, care ar fi cerut ajutorul unui coleg pentru a-l determina să-i facă loc pentru a trece primul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc, marți seara, pe str. Vaslui, aflată în cartierul Micalaca din orașul Arad.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, un șofer a sesizat faptul că s-a întâlnit pe strada îngustă cu un agent de poliție rutieră, aflat la volanul unei mașini, care i-a blocat accesul.

Omul legii i-ar fi spus șoferului să meargă el cu spatele aproximativ 20 de metri pentru a putea trece primul, însă bărbatul a refuzat.

Astfel, polițistul ar fi sunat un coleg de la Poliția Rutieră pentru a-i cere ajutorul.

„Proprietarul autoturismului (…) agent de poliție rutieră la IPJ Arad, mi-a blocat accesul pe strada Vaslui, cartier Micalaca, ora 20.25. Mi-a zis să merg eu cu spatele aprox 20 m să treacă el …. . I-am zis că acest lucru nu se va întâmpla, moment în care a sunat un coleg de la rutieră care era de serviciu, acesta deplasându-se singur cu autoturismul (…) nefiind însoțit de coleg. S-a prezentat, mi-a cerut actele și am așteptat circa 20 min așteptând o încadrare. A tot căutat pe legi și niciuna nu se potrivea. Precizez faptul că apelul nu a fost făcut prin 112. Cam așa acționează poliția în Arad”, a scris bărbatul din Arad, pe Facebook.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad au anunțat, miercuri dimineața, că fac verificări în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

„Șeful Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute aseară pe rețeaua de socializare Facebook, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a arătat Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

 

Inchide