Un român acuză că a fost FURAT la pompă: ”Am rezervorul de 45 de litri, dar am fost pus să plătesc un ‘plin’ de 51 de litri”

Publicat: 30/08/2014, 10:41
Actualizat: 24/07/2015, 15:03

”Soția mea a alimentat mașina personală, o Skoda Fabia 1.4 TDI, la care rezervorul are o capacitate de 45 de litri, cu 51,09 litri de carburant. Asta deși de fiecare dată când se aprinde becul de carburant facem plinul și de fiecare dată intră maximum 41 de litri. Ei, azi mergând să alimenteze soția, l-a lăsat pe angajatul OMV Petrom să alimenteze el și, surpriză, 51,09 litri”, începe bărbatul în mesajul trimis către publicația clujcapitala.ro.

Bărbatul susține că, din moment ce rezervorul nu era complet gol în momentul alimentării, el și soția sa au fost furați cu cel puțin opt litri. Încercând pe rând să facă reclamație la Petrom, OPC și Poliție, bărbatul susține că i s-a spus că ”nu se poate”. ”Soția mea nu este foarte agresivă, așa că angajații Petrom nu au vrut să îi înregistreze nicio reclamație. Am sunat la OPC să trimită pe cineva să măsoare pe loc. NU SE POATE! Am zis că sun la Poliție. NU SE POATE! Nu contează că le-am explicat și celor de la OPC, și celor de la Poliție că se pot face tot felul de ‘ajustări’ la pompă și peste două săptămâni, când o să sigileze pompa, nu o să mai conteze. Toți mi-au spus că completez o reclamație. Cu alte cuvinte: ‘V-au furat? Nicio problemă, faceți o reclamție, dați-le banii!’. Așa ceva mi se pare incredibil. Eu raportez un furt care e în desfășurare și nimeni nu face nimic? Pentru asta plătim taxe și impozite, ca să ne uităm la angajații plătiți din banii noștri cum ne spun senini să completăm o reclamație?”, a scris Ionuț în mesajul trimis către publicație.

Quiz benzină. Unde e cea mai scumpă benzină din Europa?

Quiz benzină. Cât costă un litru de benzină în Bulgaria?

Quiz benzină. Cât costă un litru de benzină în România?

Quiz benzină. Cât costă un litru de benzină în Germania?

Quiz benzină. Câți kilometri de autostradă are România?

Quiz benzină. Câți kilometri de autostradă are Bulgaria?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase