Un tânăr prins drogat la volan şi-a lăsat prietena să conducă în locul lui. Câteva ore mai târziu şi ea a ieşit pozitiv la cannabis

Un tânăr prins drogat la volan şi-a lăsat prietena să conducă în locul lui. Câteva ore mai târziu şi ea a ieşit pozitiv la cannabis
Publicat: 03/08/2022, 14:53

Doi tineri, un bărbat și o femeie, au fost prinși drogați la volanul aceleiași mașini în decurs de câteva ore. Într-o postare pe Facebook, Poliția Română le arată oamenilor ce nu trebuie să faci, în calitate de șofer.

Polițistii au făcut publică întâmplarea hilară, care i-a depășit chiar și pe aceștia. Momentul penibil a venit când aceștia au descoperit că nu doar șoferul consumase cannabis, ci și persoana din dreapta sa, mai exact, o fată.

„Așa a fost să fie?
Pe cât de amuzant, pe atât de trist. Cele două rezultate DrugTest sunt puse cu un scop unul lângă altul. Să vă detaliem…
Rezultatul din stânga este al unui tânăr, amplasare pe care o avea și în mașina pe care o conducea până în momentul opririi.
– Bună seara! Actele dumneavoastră, vă rog! Urmează să vă testăm cu aparatul DrugTest… Rezultatul îl puteți vedea: Pozitiv la Cannabis și Cocaină.
Câteva ore mai târziu și cu măsurile legale luate, tânărul pleacă, de această dată, pe locul pasagerului, iar la volan urcă o tânără, care se afla pe scaunul din dreapta de la început… și duși au fost.

Câteva momente mai târziu: – Bună seara! Actele dumneavoastră, vă rog! Acum v-ați prins al cui este rezultatul din dreapta?
O încheiem rapid… Acestea nu sunt „întâmplări”.
Nu s-a întâmplat să te droghezi…
Nu s-a întâmplat să conduci după ce te-ai drogat…
Iar în cazul unui accident, nu credem că o să auziți de la cineva… Eeee… S-a întâmplat! Putea să se întâmple oricui!

România, una dintre țările unde se consumă cele mai multe droguri

Deși Poliția Română le sugerează tinerilor și persoanelor să nu consume droguri, în special la volan, din nefericire, cazurile de genul acesta tot continuă să apară.

Un raport European privind drogurile în UE, ce a fost dat publicităţii de Agenţia Naţională Antidrog arată că, la noi în ţară, consumul de stupefiante aproape s-a dublat. Experţii în adicţii atrag atenţia că şi aşa, numărul este subraportat şi că aproape nu mai există formă de socializare la tineri fără consum de droguri. Asta în timp ce marijuana nu mai este la modă şi se trece la stupefiante mai tari.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase