VAMA VECHE. Un motociclist a murit, după ce i s-a blocat accelerația și a căzut din șa

Redactor:
Gândul

Un motociclist de 33 de ani a murit, duminică după-amiază, pe o stradă din Vama Veche, după ce a pierdut controlul ghidonului și a căzut din șa.

Din primele informatii ale anchetatorlilor, bărbatul ar fi ieșit de pe o stradă laterală în drumul național, moment în care i s-ar fi blocat accelerația și a pierdut controlul asupra direcției, apoi a căzut de pe motocicletă, lovind și o mașină parcată. Dar cercetările continuă în acest caz, pentru a afla cauza exactă evenimentului rutier.

Inițial, victima a răspuns la manevrele de resuscitare, deși se afla într-o stare gravă, fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) pentru a fi transportată la spitalul din Mangalia, de unde urma sa fie preluat de elicopter SMURD.

Însă, în timpul transportului auto, starea pacientului s-a înrăutățit și a intrat din nou în stop cardiorespirator, fiind efectuate manevre de resuscitare atât pe timpul transportului, cât și la sosirea la spital.

Din nefericire, din cauza traumatismelor grave, în ciuda tuturor eforturilor de a-i salva viata, medicii au fost nevoiți sa declare decesul.

Un motociclist din Predeal a murit în fața casei, într-un grav accident rutier. Gestul care i-a fost fatal

Un motociclist de 44 de ani, din Predeal, a murit într-un grav accident rutier produs pe Drumul Național 1 (DN1), la sfârșitul lunii aprilie, chiar în fața casei sale.

Bărbatul, care nu purta casca de protecție, ar fi intrat într-o depășire, iar la un moment dat, o șoferiță i-a tăiat calea, iar impactul a fost iminent.

Motociclist de la Brigada Rutieră a Capitalei, aflat în misiune, lovit de un autocar. Șoferul era băut

Un motociclist de la Brigada Rutieră a Capitalei, aflat în misiune, a fost lovit de un autocar, în data de 12 mai, pe Șoseaua Chitila. Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au descoperit că șoferul era băut.

Din primele infortmații, conducătorul auto nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și l-a lovit pe agent, care circula cu motocicleta, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

Inchide