VEDETE. Actor celebru, membru al Bisericii Scientologice, acuzat de trei violuri. Soția lui și-a șters contul de socializare!

Redactor:
Silviu Bănilă
VEDETE. Actor celebru, membru al Bisericii Scientologice, acuzat de trei violuri. Soția lui și-a șters contul de socializare!
VEDETE. Actor celebru, membru al Bisericii Scientologice, acuzat de trei violuri. Soția lui și-a șters contul de socializare! / Foto: Captură YouTube.com

În urmă cu doar câteva zile, celebrul actor Danny Masterson (membru al Bisericii Scientologice) și soția lui, Bijou Phillips, erau activi pe rețelele de socializare, unde puneau poze cu familia și comentarii. Totul s-a schimbat brusc, după ce Masterson a fost arestat de LAPD pentru viol. Mai multe femei îl acuză pe Masterson, starul din „That ‘70s Show” și „The Ranch”, de agresiune sexuală.

Săptămâna aceasta, Danny Masterson a fost acuzat că a violat trei femei, în 2001 și 2003, scrie cinemablend.com. Masterson a fost acuzat că a violat o femeie de 23 de ani în 2001 și alte două femei, de 28, respectiv 23 de ani, doi ani mai târziu.

Fosta iubită a lui Masterson, Chrissie Carnell Bixler, a declarat că Biserica Scientologică din care actorul face parte a amenințat-o să aibă grijă „cu orice preț” de imaginea actorului.

Biserica Scientologică a vrut să-i închidă gura

„M-au făcut să mă simt neimportantă. Că nu contam. Ca și cum ceea ce mi-a făcut Danny Masterson nu conta. Corpul meu nu conta, deoarece nu îmi aparținea. Trauma și durerea emoțională nu contează, deoarece eu nu contez. „Danny Masterson este o vedetă. El prosperă în viață. Protejează și recompensează asta” – este o replică a Bisericii Scientologice. Eu nu contez. Nici restul femeilor. Durerea noastră nu înseamnă nimic și ar trebui să fim fete bune și să păstrăm tăcerea. NU!”, a spus Bixler.

Bixler a mai spus că indivizi din Biserica Scientologică i-au otrăvit doi dintre câini. Danny Masterson și-a păstrat contul social media, chiar dacă soția sa și l-a închis și în pofida comentariilor dure la adresa sa.

Cauțiune de 3 milioane de dolari pentru Masterson

Cauțiunea în cazul lui Masterson a fost de 3 milioane de dolari și actorul riscă 45 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat pentru cele trei agresiuni sexuale.

Actorul Danny Masterson, vedeta din serialele de succes „That ‘70s Show” și „The Ranch”, neagă toate acuzațiile, prin intermediul avocatului său.

Inchide