Viața secretă a lui Alex Bodi. Cum a ajuns fostul soț al Biancăi Drăgușanu mâna dreaptă a celui mai periculos lider interlop din vestul României (EXCLUSIV)

Publicat: 12/11/2020, 18:00

Ridicat de procurorii DIICOT Craiova într-un dosar care vizează destructurarea unei grupări specializate în infracțiuni de trafic de persoane și proxenetism, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este suspectat de anchetatori că ar fi devenit mâna dreaptă al unuia dintre cei mai periculoși lideri interlopi din vestul țării. Totuși, trecutul lui Alex Bodi, astăzi perceput drept un prosper om de afaceri, ar fi strâns legat tot de afaceri necurate, pe care acesta le-ar fi dezvoltat în Spania și Germania.    

Procurorii DIICOT Craiova au descins, miercuri dimineață, la 23 de adrese din județele Dolj, Gorj, Olt, Brașov, Giurgiu, Vâlcea, Sibiu și Ilfov. Una dintre locuințele vizate a fost și vila din Voluntari a lui Alex Nicolae Bodi.

Procurorii au stabilit că fostul soț al Biancăi Drăgușanu făcea parte dintr-o grupare constituită chiar de nașul său din prima căsătorie, temutul lider interlop sibian Adrian Tâmplaru.

Acesta din urmă, ar fi pus bazele organizației criminale în perioada 2008-2011, când se afla încă în penitenciar. Tâmplaru, spun procurorii, ocupase locul lăsat liber pe piața prostituției de nașul său Ion Clămparu, fostul lider absolut al pieței de carne vie de la periferia Madridului, care, în prezent, execută în România o pedeapsă de 25 de ani de detenție.

Ca urmare a descinderilor de miercuri dimineață, Adrian Tâmplaru a fost săltat din pensiunea „Carpentiere Arena”, pe care o deține la Sibiu și dus, pentru audieri, la Craiova, unde a ajuns, de altfel, și Alex Bodi.

Surse din anturajul fostului soț al Biancăi Drăgușanu au dezvăluit, în exclusivitate pentru Gândul.ro, că Alex Bodi nu a fost dintotdeauna bărbatul bogat care a cunoscut celebritatea alături de vedeta de televiziune.

Ca urmare, undeva prin 2014-2015, acesta a plecat în Spania, la Madrid, unde a închiriat un club în cartierul Alcala, o zonă rău famată de la periferia capitalei spaniole. Era un club cu muzică românească, pe care l-ar fi deschis cu un asociat, tot român.

Pentru Bodi, afacerea nu ar fi durat, însă, prea mult. După numai câteva luni, a fost constrâns să se retragă, în timp ce, spun sursele citate, fostul său asociat a rămas să se ocupe singur de local.

Fără bani, Bodi ar fi împrumutat o sumă mare de la nașul copilului său, un personaj necunoscut în mediile interlope, care, la rândul lui, ar fi luat banii de la un cămătar spaniol, după care a revenit în Germania.

Datoriile acumulate ar fi fost achitate de părinții lui Alex Bodi, care ar fi fost nevoiți să vândă o propietate. În plus, tatăl său și-ar fi vândut atunci și mașina. Ajuns în Germania, la Frankfurt, Bodi l-ar fi cunoscut pe liderul interlop Adrian Tâmplaru, care i-ar fi devenit naș de cununie.

Pe acest fond, Bodi ar fi continuat să se ocupe de afacerile cu prostituate, însă, în paralel, s-a împrietenit și cu Joseph, un croatul multimilionar care face afaceri cu aur și criptomonede.

Traficanții de carne vie luau taxe de protecție de la prostituate

Surse din anturajul lui Alex Bodi au mai afirmat, pentru Gândul.ro, că el ar fi primit de la misteriosul om de afaceri în jur de „două sau trei milioane de euro”, bani care ar sta, de fapt, la baza bunăstrăii afișate public de bărbatul ridicat de DIICOT.

În plus, aceleași surse menționează că acesta ar fi uitat de părinții care l-au ajutat, în condițiile în care mama lui s-ar ocupa, la Madrid, cu îngrijirea persoanelor vârstnice, activitate pentru care ar obține un venit lunar care se învârte în jurul sumei de 1000 de euro.

În ce privește presupusele afaceri cu prostituate în care era implicat Alex Bodi, procurorii DIICOT susțin că tinerele erau recrutate prin deja binecunoscuta metodă „loverboy”. Aceasta constă în seducerea fetelor provenite din medii sărace și cu educație precară, de căte proxeneți, care le conving apoi să practice prostituția.

Conform anchetatorilor, o singură prostituată producea, zilnic, între 300 și 1.000 de euro, iar aproape toți banii erau predați traficanților de carne vie. În plus, spun surse judiciare, proxeneții conduși de Adrian Tâmplaru percepeau inclusiv taxe de protecție de la fete.

Pentru a se achita de datorii, prostituatele ar fi fost obligate să participe la diferite petreceri, organizate de de liderii grupării, unde se prostituau iar toți banii intrau în buzunarelele membrilor grupării.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”