Viceprimarul Capitalei A ÎNJURAT-O de mamă pe o consilieră din USR. Bădulescu și-a RECUNOSCUT gestul: AȘA AM FĂCUT

Viceprimarul Capitalei A ÎNJURAT-O de mamă pe o consilieră din USR. Bădulescu și-a RECUNOSCUT gestul: AȘA AM FĂCUT
Publicat: 12/12/2018, 15:31
Actualizat: 26/03/2019, 04:26

„Doamna Firea a preferat să-l trimită pe domnul Bădulescu în ședința Comisiei și să nu-și asume responsabilitatea pentru situația de la Maternitatea Giulești, care mi se pare foarte gravă și despre care întreb de două săptămâni. Domnul Bădulescu a preferat să nu-mi răspundă la întrebări, ocolind răspunsul timp de o oră aproape, în fel și chip. Iar la sfârșitul ședinței s-a enervat și a reacționat după cum s-a văzut în procesul verbal. Scrisul a fost metoda elegantă de la sfârșitul injuriilor prin care și-a exprimat același punct de vedere. Nu mă intimidează astfel de injurii din partea domnului Bădulescu, nici pe subiectul Maternității Giulești, nici pe subiectul companiilor municipale”, a declarat, miercuri, Ana Maria Ciceală.

Viceprimarul Bădulescu a injurat un consilier USR

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a recunoscut că a înjurat-o pe Ana Ciceală atât verbal, cât și în scris, pe procesul verbal.

„Așa cum ați observat, domnul Goțiu s-a urcat pe acea ființă gingașă care este doamna Ciceală și a venit să spună cum că eu nu am avut igiena bucală necesară. Așa este, după 45 de minute, atunci când am consumat toate elementele de discuție cu numita Ciceală, parte a filmului de scurt metraj USR, a trebuit să umblu la registrul popular de înjurături. Întotdeauna mă caracterizează lucrurile pe care mi le asum”, a declarat și Bădulescu.

De altfel, Bădulescu a continuat tensiunile și miercuri, la ședința CGMB, când l-a invitat pe consilierul Ciprian Ciucu „afară, pe hol, la smardoială”.

Incidentul de la Comisia de Sănătate de la PMB a fost făcut public, prima dată, pe Facebok de parlamentarul USR Mihai Goțiu.

„Doar că adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebelușilor, că nici nu-și asumă re-deschiderea Maternității, că ei doar consemnează ce se întâmplă (!!! păi atunci de ce mai e în subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocănie. Fără nicio jenă, a început s-o înjure „de mamă” pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru „a intra în eternitate”, delegatul lui Firea a consemnat înjurătura și în procesul-verbal al ședinței Comisiei! ȘI A SEMNAT!”, a scris pe Facebook parlamentarul USR.

Foto: Mihai Goțiu/ Facebook

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult