VIDEO. Cruzime de neimaginat. Doi copii au ucis un pui de cățel, sub ochii unor adulți, cu o cazma

VIDEO. Cruzime de neimaginat. Doi copii au ucis un pui de cățel, sub ochii unor adulți, cu o cazma
VIDEO. Cruzime de neimaginat. Doi copii ucid un pui de cățel sub ochii unor adulți cu o cazma. Foto: captură video Facebook
Publicat: 04/06/2020, 08:25
Actualizat: 06/04/2021, 22:02

Doi copii din comunca Papiu Ilarian, județul Mureș au fost filmați în timp ce ucid un pui de cățel, lovindu-l de mai multe ori cu o cazma.

Două clipuri video în care copiii sunt filmați lovind animalul, sub ochii unor adulți, au fost distribuite pe pagina de Facebook a asociaței pentru protecția animalelor Kola Kariola.

„Este înfiorător! Ei sunt viitorii infractori! Nu am putut urmări în totalitate cele două video, unii spun că e vorba de 2 pui de căței diferiți, uciși cu bestialitate de 2 minori diferiți. Nu am puterea să mă uit. Vă rog să faceți sesizări către IPJ Mureș”, se arată în postare.

Mai mulți utilizatori  au anunțat pe Facebook  în comentarii că au făcut plângere la poliție.

Cazuri de cruzime asupra animalelor

Cazul amintește de cel adolescentul în vârstă de 14 ani din Bistrița care a asmuțit patru dintre câinii ciobănești de la o stână asupra unui câine vagabond, care a murit din cauza rănilor.

Întâmplarea a avut loc în ianuarie, însă imaginile au apărut în spațiul public marți, când Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud s-a autosesizat și a demarat o anchetă, reușind să îl identifice pe autor.

„Ca urmare a cercetărilor demarate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au stabilit faptul că un minor în vârstă de 14 ani, din Zoreni, în timp ce se afla la stâna tatălui său, situată pe raza localității, ar fi asmuțit patru câini ciobănești asupra unui alt câine al cărui proprietar nu se cunoaște și care a decedat. Polițiștii efectuează în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul” a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.rul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional!