VIDEO | Incendiu puternic într-un bloc de pe Șoseaua Pantelimon din Capitală. Un bărbat a murit (UPDATE)

Publicat: 25/11/2022, 09:19
Actualizat: 25/11/2022, 16:05

Incendiu puternic într-un bloc de pe Șoseaua Pantelimon din Capitală. Flăcările au izbucnit într-o garsoneiră de la ultimul etaj. Șase persoane au fost evacuate, un bărbat a fost resuscitat de echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului, dar nu a mai putut fi salvat.

UPDATE: Din păcate, bărbatul care a intrat în stop cardiorespirator a murit în urma incendiului. Se pare că ar fi vorba despre un bărbat vârstnic. Medicii au încercat să îi acorde primul ajutor, însă nu l-au mai putut salva.

Nu se știe încă de la ce a izbucnit incendiul din garsoniera respectivă. Celelalte 6 persoane evacuate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit antena3.ro.

Știre inițială:

Pompierii intervin în această dimineață la un bloc din Sectorul 2 al Capitalei, situat pe Șoseaua Pantelimon, cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul 10. Echipajele de descarcerare și de pe ambulanță sunt de asemenea la fața locului.

Focul se manifestă într-un apartament situat la etajul 10, șase persoane au fost evacuate, una fiind în stare gravă.

Din ultimele informații, aceasta se află în stop cardiorespirator și i se fac manevre de resuscitare.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase