VIDEO: O tânără din Craiova, lovită intenționat pe trecerea de pietoni, pentru că traversa prea încet

Publicat: 16/01/2013, 13:58
Actualizat: 29/07/2014, 22:21

O tânără din Craiova, care traversa regulamentar, a fost lovită în mod intenționat cu mașina de un șofer.

Se pare că respectivul șofer, în vârstă de 19 ani, era nemulțumit că tânăra traversa prea încet, vorbind la telefon. Astfel, tânărul a întors mașina și a lovit-o pe tânără, care a fost aruncată la pământ.

Imediat, tânăra s-a ridicat de la pământ și a început să fugă în direcția opusă.

——————————————————————————

PLUS: „Șmecherul” din Craiova: „L-am lovit cu palmele peste față, gât și piept. Eu am fost provocat”. Avocatul cere eliberarea pentru că astfel de infracțiuni „au loc tot mai des”

PLUS: FILMUL CARE RĂZBUNĂ MILIOANE DE ȘOFERI: Un bărbat refuză să mai fie UMILIT în trafic și IA ATITUDINE contra acestui ȘMECHER CU AUDI. VIDEO EXCLUSIV

PLUS:VIDEO EXCLUSIV: Imagini în premieră cu ȘMECHERUL DE PARTID – cum se întinde acest șofer pe capota limuzinei șefului, ca să nu îi filmăm stroboscoapele!

PLUS: VIDEO: Șmecherul cu Bentley alb de la congresul PDL a băgat în spital un polițist de la Rutieră. Poliția: șoferul nu poate fi tras la răspundere penală în acest caz

——————————————————————————

Șoferul de 19 ani a fost arestat și riscă să fie acuzat de tentativă de omor. Tânărul spune, însă, că totul a fost „o glumă”. Victima a fost și ea audiată de procurori, însă îi este teamă să depună plângere.

Potrivit ziarului local Cuvântul Libertății, incidentul s-a petrecut miercuri, iar șoferul a părăsit locul faptei. Polițiștii sosiți la fața locului i-au audiat pe martori, au ridicat imaginile filmate de o cameră de supraveghere și l-au arestat pe suspect.

Șoferul riscă între 7,5 și 12,5 ani de pușcărie

Șoferul care a lovit tânăra pe trecerea de pietoni va fi judecat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Acesta riscă să fie acuzat de tentativă de omor calificat, pentru care pedeapsa este înjumătățită față de omorul calificat (15-25 de ani de închisoare). Astfel, bărbatul riscă între 7 ani și jumătate și 12 ani și jumătate de închisoare, a explicat pentru gândul Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Procurorul Magda Bădescu a precizat că tânărul are trei avocați.

Cât despre tânără, după incident, aceasta a fost preluată de o ambulanță și dusă la un spital din Craiova, fiind externată după o oră și jumătate, cu diagnosticul de traumatism la gamba și coapsa dreaptă, a explicat pentru gândul Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase